Arama

THY hostes alımı yapıyor mu? - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 Gösterim: 31.089 Cevap: 81
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2010       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba thy'nın hostes alacagını duydum ınternetten basvuru yapılıyormuş,bana yardımcı olursanız cok sevınırım.Thy hostes olmayı cok ısterım

Sponsorlu Bağlantılar
merhaba thy'nın hostes alacagını duydum ınternetten basvuru yapılıyormuş,bana yardımcı olursanız cok sevınırım.Thy hostes olmayı cok ısterım.TEŞEKÜRLER...
Son düzenleyen Misafir; 18 Şubat 2010 14:05 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
18 Şubat 2010       Mesaj #22
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba thy'nın hostes alacagını duydum ınternetten basvuru yapılıyormuş,bana yardımcı olursanız cok sevınırım.Thy hostes olmayı cok ısterım

Sponsorlu Bağlantılar
merhaba thy'nın hostes alacagını duydum ınternetten basvuru yapılıyormuş,bana yardımcı olursanız cok sevınırım.Thy hostes olmayı cok ısterım.TEŞEKÜRLER...

Evet, sitesine girip online başvuru yapabilirsiniz.
fatoşş 88 - avatarı
fatoşş 88
Ziyaretçi
19 Şubat 2010       Mesaj #23
fatoşş 88 - avatarı
Ziyaretçi
ii günler bende thy hostes alımı yapacaktır die duydum ama ilana ulaşamıyorum ve nasıl başvuru yapmam gerekiyor aranan nitelikler neler öğrenmek istiyorum yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
LaDy - avatarı
LaDy
Ziyaretçi
19 Şubat 2010       Mesaj #24
LaDy - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fatoşş 88 adlı kullanıcıdan alıntı

ii günler bende thy hostes alımı yapacaktır die duydum ama ilana ulaşamıyorum ve nasıl başvuru yapmam gerekiyor aranan nitelikler neler öğrenmek istiyorum yardımcı olurmusunuz teşekkürler.

Bayanlar için, boyunuz 1.60 - 1.75 m arası olmalı, kilonuz da buna orantılı olmalı. Mesela 1.70 boyunda iseniz, alt sınır 60 kg, üst sınır da 72 kg'dır. 58 kg olsanız da olur ama, kilo almak zorunda değilsiniz yani. Bir de gözleriniz oldukça iyi görüyorsa avantajdır. Gözlük takıyor olsanız bile, yolda gözlüğü kaybetmeniz durumunda iyi görebilmeniz güvenlik açısından gerekliymiş. Daha fazla bilgi için aşağıdaki sayfa'yı ziyaret edin, ordan başvuru da yapıyorsunuz.
İnsan Kaynakları - THY | Türk Hava Yolları
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
19 Şubat 2010       Mesaj #25
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fatoşş 88 adlı kullanıcıdan alıntı

THY A.O. Bayan Kabin Memuru Adayları Arıyor - THY | Türk Hava Yolları
Verilen linkte hem aranan özellikler hemde şartlar mevcut.Online başvuru yapabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2010       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BAŞVURULAR ŞAHSEN THY DEN YAPILIYORMUŞ DİYE DUYDUM
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
22 Şubat 2010       Mesaj #27
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

BAŞVURULAR ŞAHSEN THY DEN YAPILIYORMUŞ DİYE DUYDUM

Başvurular sadece verdiğim linkten yapılıyor, başka hiç bir şekilde mülakat tarihi alamazsınız.
fnrlsng - avatarı
fnrlsng
Ziyaretçi
20 Mart 2010       Mesaj #28
fnrlsng - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar, THY "yer hostesliği" için bu sene ne zaman başvurularını açacak bir bilginiz var mı? İnternetten sürekli takip ediyorum ancak yer hostesliğine dair bir ilan malesef göremedim, daha ziyade kabin memuru alımı duyuruları var, lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
21 Mart 2010       Mesaj #29
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fnrlsng adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar, THY "yer hostesliği" için bu sene ne zaman başvurularını açacak bir bilginiz var mı? İnternetten sürekli takip ediyorum ancak yer hostesliğine dair bir ilan malesef göremedim, daha ziyade kabin memuru alımı duyuruları var, lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...

Geçen yılda alım yapmadı hatta yer hosteslerini uçuş için aldı.Kesin olmamakla beraber özel şirkete verildiğini duydum.En kısa zamanda öğrenir burda paylaşırım.Part time olarak ta karşılama görevlisi olarak arada alım yapıyor bilginize.
kübraaa - avatarı
kübraaa
Ziyaretçi
26 Mart 2010       Mesaj #30
kübraaa - avatarı
Ziyaretçi
gecen haberlerde duydum thy 1000 hostes alıcakmıs basvuru int. üzerinden yapılabiliyomus ama bi türlü bulamadm yardımcı olurmusunuz ?