Arama

THY hostes alımı yapıyor mu? - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 Gösterim: 31.091 Cevap: 81
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
26 Mart 2010       Mesaj #31
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kübraaa adlı kullanıcıdan alıntı

gecen haberlerde duydum thy 1000 hostes alıcakmıs basvuru int. üzerinden yapılabiliyomus ama bi türlü bulamadm yardımcı olurmusunuz ?

http://www.thy.com/tr-TR/corporate/news/announcements/announcement.aspx?aid=4451
Verilen linkte hem aranan özellikler hemde şartlar mevcut.Online başvuru yapabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Havacılıkta "hostes" terimi yer almaz, kabin memurudur aslı.
SrP - avatarı
SrP
Ziyaretçi
2 Nisan 2010       Mesaj #32
SrP - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar ben kırklareli üniversitesi lüleburgaz meslek yüksek okulunda okumaktayım ve son senem..thy 1000 hostes alımı yapılacağını duydum ve şansımı denemek istiyorum 2010 içim alım yapılacak mı bilgisi olan yazabilir mi???
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
2 Nisan 2010       Mesaj #33
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SrP adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar ben kırklareli üniversitesi lüleburgaz meslek yüksek okulunda okumaktayım ve son senem..thy 1000 hostes alımı yapılacağını duydum ve şansımı denemek istiyorum 2010 içim alım yapılacak mı bilgisi olan yazabilir mi???

3 yıldır hiç durmadan alım yapıyor ve yapmaya da decam edecek.

THY A.O. Bayan Kabin Memuru Adayları Arıyor
29.01.2010
Ön Koşullar
T.C. uyruklu olmak.
En az lise veya dengi okul mezunu olmak. (Yurtdışında eğitim görmüş adaylar için denklik belgesi ibraz edilmesi zorunludur.)
İyi derecede İngilizce bilmek.
THY A.O.’nun öngördüğü ilde ikamet etmeyi kabul etmek.
01.01.1980 ile 31.12.1990 tarihleri arası doğumlu olmak.
Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak. (Taksirli trafik suçları hariç)
14/08/2009-16/10/2009 tarihleri arasında yayınlanan en son ilanımıza başvuran ve kilo dışındaki sebeplerle elenen adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. Daha önce rezervasyon yaptırıp herhangi bir nedenle aşamalara katılmamış olan veya rezervasyon yaptırmamış olan adaylar yeni rezervasyon yaptırıp aşamalara katılabileceklerdir.

NOT: ERKEK ADAYLARIN BAŞVURULARI KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Sağlık ve Fiziki Koşullar
160-180 cm.arası boya sahip olmak.
Boy ve kilo arasında uygun farklılıkta olmak. (Ölçümler THY tarafından veya THY’nın belirleyeceği kurum/kuruluşlarca yapılacaktır.)
Sağlık durumu uçuşa müsait olmak. (THY’nin yönlendireceği sağlık kurumlarından sağlık durumunun uçuşa uygun olduğuna dair rapor almak.)
Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik, sicil yetersizliği veya sağlık nedeniyle ayrılmamış olmak.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol
Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. İnternet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir.
Adaylara, başvurularını eksiksiz olarak tamamlayıp onayladıktan sonra sistem tarafından aday numarası ve şifre verilecektir. Adayların, alım süreci boyunca katılacakları tüm aşamalara ait bilgi ve sonuçları bu aday numarası ve şifre ile veya TC Kimlik Numaraları ile takip etmeleri gerekecektir. Bu nedenle söz konusu aday numarası ve şifrenin özenle korunması gerekmektedir.
Adayların başvurularını tamamlayabilmeleri için rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.
Başvuruda bulunan ve gerekli şartları taşıyan adayların, rezervasyon yaptırıp, belirtilecek yere rezervasyon yaptırdıkları tarihte;
Nüfus cüzdanı aslı
En az lise veya dengi okula ait diploma aslı veya noter onaylı sureti (eğitimini yurtdışında tamamlayan adaylar için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı sureti)
ile şahsen gelmeleri gerekmektedir.
İlan, yeterli sayıda başvuru alınana kadar yayında kalacaktır.
Daha önce herhangi bir şekilde yapılmış tüm başvurular geçersizdir.
Şartlarınız uyuyor ise,
Başvuru için THY kendi sitesini ziyaret ediniz.
kalinka - avatarı
kalinka
Ziyaretçi
4 Nisan 2010       Mesaj #34
kalinka - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.
gecen hafta thy'nin resmi sitesinden kabin memurlugu icin aday formu doldurdum. basvurumun hemen akabinde TC numaramla adaylik durumumu kontrol ettim ve randevu aldigim tarihte belirtilen yerde hazir bulunmam gerektigi yaziyordu.Fakat dun arastirma yaparken bir sitedeki yorum tereddutte birakti beni.Orda da baswuru yapildiktan sonra THY tarafindan aranilip mulakata cagrildigi yaziyordu. Peki simdi bu durumda Thy
tarafindan uygun bulunup da aranmayai mi bekliycem yoksa zaten mulakata gitme hakkim war mi???Cewap verirseniz cok sevinirim, cunku suan yurtdisindayim ve donus tarihimi buna gore belirleyecegim.Simdiden tesekkur ederim!!
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
8 Nisan 2010       Mesaj #35
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kalinka adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba.
gecen hafta thy'nin resmi sitesinden kabin memurlugu icin aday formu doldurdum. basvurumun hemen akabinde TC numaramla adaylik durumumu kontrol ettim ve randevu aldigim tarihte belirtilen yerde hazir bulunmam gerektigi yaziyordu.Fakat dun arastirma yaparken bir sitedeki yorum tereddutte birakti beni.Orda da baswuru yapildiktan sonra THY tarafindan aranilip mulakata cagrildigi yaziyordu. Peki simdi bu durumda Thy
tarafindan uygun bulunup da aranmayai mi bekliycem yoksa zaten mulakata gitme hakkim war mi???Cewap verirseniz cok sevinirim, cunku suan yurtdisindayim ve donus tarihimi buna gore belirleyecegim.Simdiden tesekkur ederim!!

Şuanki yeni sisteme göre aday başvurunuz online olarak kabul edildiği anda mülakat tarihini kendiniz alıyorsunuz.Yani sizi kimse aramaz.Siz T.C kimlik numaranızla girdiğinizde mülakat tarihinizi almadıysanız alın.Eğer ki gitmezseniz hakkınız yanıyor.Muhakkak o tarih ve saatte orada olmuş olun.
vox - avatarı
vox
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #36
vox - avatarı
Ziyaretçi
hala alımlar devam ediyor mu? formu doldurdum ama mülakat randevusu kısmı açılmıyo bitti mi basvurular acaba?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR MÜLAKAT TARİHİ ALAMIYORUM BİTTİ Mİ ALIMLAR YRDIMCI OLURMUSUNUZ
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #38
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
vox adlı kullanıcıdan alıntı

hala alımlar devam ediyor mu? formu doldurdum ama mülakat randevusu kısmı açılmıyo bitti mi basvurular acaba?

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR MÜLAKAT TARİHİ ALAMIYORUM BİTTİ Mİ ALIMLAR YRDIMCI OLURMUSUNUZ

Hayır bitmedi arada randevu alamama sorunu yaşanıyor sadece, tekrar deneyiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
TEŞEKÜRLER...içim daralmıştı kaçırdım sandım...
ingilizcede neler soruluyor acaba kompleks cümleler kurmamızı beklemezler sanırım.. bu arada üds den 60ım var sınava yine de alırlarmı sizce?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben şu anda üniversite öğrencisiyim ve seneye başvurmak istiyorum. 2011de de alımlar olacak mı? bu konudaki bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim. teşekkürler.