Arama

THY hostes alımı yapıyor mu? - Sayfa 5

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 Gösterim: 31.091 Cevap: 81
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #41
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

TEŞEKÜRLER...içim daralmıştı kaçırdım sandım...
ingilizcede neler soruluyor acaba kompleks cümleler kurmamızı beklemezler sanırım.. bu arada üds den 60ım var sınava yine de alırlarmı sizce?

Evet sınava gireceksiniz.50 ing soru var üds den 60 alan için gayet kolay olacaktır.Eğer ilk gün ki mülakatların sonucu olumlu olursa Speaking ing mülakatı var orda biraz zorluyorlar açıkçası.Her şeyi sorabilirler...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler.. hala mülakat tarihi alınmıyo neden ilgilenmiyo yetkilier anlnmıyorum!
Sponsorlu Bağlantılar
elind - avatarı
elind
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #43
elind - avatarı
Ziyaretçi
ben şu anda üniversite öğrencisiyim ve seneye başvurmak istiyorum. 2011de de alımlar olacak mı? bu konudaki bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim. teşekkürler.
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #44
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

teşekkürler.. hala mülakat tarihi alınmıyo neden ilgilenmiyo yetkilier anlnmıyorum!

Şuan haftasonu yarından itibaren düzeleceğini düşünüyorum, daha önce de böyle durumlar yaşanmıştı.

Alıntı
elind adlı kullanıcıdan alıntı

ben şu anda üniversite öğrencisiyim ve seneye başvurmak istiyorum. 2011de de alımlar olacak mı? bu konudaki bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim. teşekkürler.

Evet devam edecek.
vox - avatarı
vox
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #45
vox - avatarı
Ziyaretçi
fadedliver rica etsem bu bilgilere nerden ulaştıgını söylermisin bilgilisin thy de mi çalışıyosun acaba?
su000 - avatarı
su000
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #46
su000 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar...ben thy formunu dolduruyorum fakat mulakat kısmında bı turlu tarıh alamıyorum..sureklı denıyorum ama basaramadım..sorun mu var yoksa durduruldu mu anlamadım.yardımcı olursanız sevınırım.sevgıler

su
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #47
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
vox adlı kullanıcıdan alıntı

fadedliver rica etsem bu bilgilere nerden ulaştıgını söylermisin bilgilisin thy de mi çalışıyosun acaba?

Bu bana kalsa...Msn HappyAncak verdiğim bilgiler doğrudur.
Alıntı
su000 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar...ben thy formunu dolduruyorum fakat mulakat kısmında bı turlu tarıh alamıyorum..sureklı denıyorum ama basaramadım..sorun mu var yoksa durduruldu mu anlamadım.yardımcı olursanız sevınırım.sevgıler

su

Daha önce bu tip bir durum yaşandı, hafta başı tarihler tekrar düzenlendi ve sorun ortadan kalktı.Yarın tekrar deneyiniz.Sorun devam ederse insan kaynaklarını arayınız.
su000 - avatarı
su000
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #48
su000 - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim cevap çin.evet bugün denedim ve açıldı..yalnız mülakat için 6 mayıs tarihi son gün olarak görünüyo.Ben şu anda Ingılteredeyım ve pasaportum su anda konsoloslukta.o zamana kadar elımde olabılır yada olmayabılır.ben rezervasyon yaptırsam her ıhtımale karsı ve gıdemesem sorun olur mu sizce?açıklamalarda daha once rezervasyon yaptırmış fakat katılamamış adaylar tekrar tarih alabılır denmış fakat bu durum rısk taşır mı?daha sonra çağrılmama gibi..bu konuda da yardımcı olursanız cok sevınırım..

su
su000 - avatarı
su000
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #49
su000 - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim cevap çin.evet bugün denedim ve açıldı..yalnız mülakat için 6 mayıs tarihi son gün olarak görünüyo.Ben şu anda Ingılteredeyım ve pasaportum su anda konsoloslukta.o zamana kadar elımde olabılır yada olmayabılır.ben rezervasyon yaptırsam her ıhtımale karsı ve gıdemesem sorun olur mu sizce?açıklamalarda daha once rezervasyon yaptırmış fakat katılamamış adaylar tekrar tarih alabılır denmış fakat bu durum rısk taşır mı?daha sonra çağrılmama gibi..bu konuda da yardımcı olursanız cok sevınırım..
su
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #50
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
su000 adlı kullanıcıdan alıntı

su

Alıntı

UYARI!

Seçilen rezervasyon tarih ve saati daha sonra değiştirilmeyecektir. Bu nedenle, gelebileceğiniz bir tarih ve saat seçmeye özen gösteriniz.

Daha önce başvuru yaptırıp gitmeyen adaylara kesinlikle 2. bir şans verilmedi ve yukardaki uyarıda da açıkça belirtilmişBundan sonra böyle bir şans verir mi bilemem çünkü orası THY ne yapacağı belli olmaz..Zaman ve başvuruya göre yeni randevu tarihleri açılıyor ancak bu ne zamana kadar devam eder bilemeyiz.