Arama

THY hostes alımı yapıyor mu? - Sayfa 6

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 Gösterim: 31.097 Cevap: 81
su000 - avatarı
su000
Ziyaretçi
13 Nisan 2010       Mesaj #51
su000 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba yeniden...araştırırken bir arkadaşın paylaştığı yorumu okudum.Boy,kilo ölçümü sırasında vücutta dövme olup olmadğını kontrol ettiklerini belirtmiş.bu kesin doğru bir bilgi mi?benim kolumda dövme var ve bu kesin sorun teşkil eder mi???

Sponsorlu Bağlantılar
teşekkürler

su
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
13 Nisan 2010       Mesaj #52
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
su000 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba yeniden...araştırırken bir arkadaşın paylaştığı yorumu okudum.Boy,kilo ölçümü sırasında vücutta dövme olup olmadğını kontrol ettiklerini belirtmiş.bu kesin doğru bir bilgi mi?benim kolumda dövme var ve bu kesin sorun teşkil eder mi???

Sponsorlu Bağlantılar
teşekkürler

su

Kesinlikle doğru.Kol, bacak, boyun ve görünen yerlerde dövmesi olanlar direk eleniyor.Hatta dövmeniz yoksa yaptırmayacağınıza dair bir belge imzalıyorsunuz.
vox - avatarı
vox
Ziyaretçi
18 Nisan 2010       Mesaj #53
vox - avatarı
Ziyaretçi
cevaplar için teşekkürler.
ingilizce mülakat kısmındn çok korkuyorum, kompleks cümleler kurmamızı beklemiyolrdır heralde değilmi
o heyecanla ben adımı hatırlarsam süper yani=)
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
18 Nisan 2010       Mesaj #54
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
vox adlı kullanıcıdan alıntı

cevaplar için teşekkürler.
ingilizce mülakat kısmındn çok korkuyorum, kompleks cümleler kurmamızı beklemiyolrdır heralde değilmi
o heyecanla ben adımı hatırlarsam süper yani=)

Hiç belli olmuyor, sohbet havasında da geçebilir, soru - cevap şeklinde de.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2010       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
inanın bana thy ingilizce konuşabilmenize pekte bakmıyor. ben 2. aşamada elendim.
ingilizce ve türkçe mülakata girecek 15 kişi kalmıştık. türkçe mülakatta neden hostes olmak istiyorsun gibi sorular soruyorlar ve oturup kalkmana konuşmana bakıyorlar..
ingilizce mülakatta biri erkek diğeri bayan odada karşılıklı soru soruyorlar. giren 15 kişiden abartmıyorum sadece 3'ü ingilizce mülakattan yüzü gülerek çıktı. çünkü çok aksanlı konuşuyorlar. kızlara sorduğumuzda "anlayamadık" diye cevap verdiler. benim ise gayet güzel geçmişti. bana soru sorulmadı. karşılıklı sohbet ettik.
ama ne yazıkki ingilizce mülakatı güzel geçenlerin hepsi o gün elendi Msn Happy ..
6 kişi geçti. bu 6 kişi ne yaptıda türkçe mülakattan tam puan alıp, ingilizceye bile gerek duyulmadı bilmiyorum (!)
zaten uçuşlarda turistlere "çaymı içersiniz kahvemi" diyen hosteslere alıştık Msn Happy
vox - avatarı
vox
Ziyaretçi
30 Nisan 2010       Mesaj #56
vox - avatarı
Ziyaretçi
fadedliver ben tüm süreçleri geçtim, sağlık raporumu teslim etmem gerek şimdi.
yardımların için çok saol gercekten...
benim merak ettiğim eğitime katılanlardan elenenler ne için eleniyor ve bu elenme durumu çokmu fazla?
10 kişiden 5i eleniyomu mesela cevap için şimdiden teşekkürler...
jaws - avatarı
jaws
Ziyaretçi
1 Mayıs 2010       Mesaj #57
jaws - avatarı
Ziyaretçi
vay be işsizlik ne durum da allah kolaylık versin düzenli bi işi olmayanlara iş nasip olsun Msn Happy
34ist - avatarı
34ist
Ziyaretçi
4 Mayıs 2010       Mesaj #58
34ist - avatarı
Ziyaretçi
mrb.ben hosteslık ıcın muracatımı yaptım.aklıma takılan soruysa 10 yıl boyunca thy nın belırlemıs oldugu adreslerde ıkamet etme zorunlulugum oldugunu bılıorum.fakat bundan 4 veya 5 sne sonra evlılık nedenıyle ayrılmak zorunda kalırsam bu 10 yıllık adreste ıkamet etme zorunlulugu bır sorun olur mu olursada nasıl sorun yaratır?ılgı ve alakanıza tesekkr edrım..
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
4 Mayıs 2010       Mesaj #59
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
34ist adlı kullanıcıdan alıntı

mrb.ben hosteslık ıcın muracatımı yaptım.aklıma takılan soruysa 10 yıl boyunca thy nın belırlemıs oldugu adreslerde ıkamet etme zorunlulugum oldugunu bılıorum.fakat bundan 4 veya 5 sne sonra evlılık nedenıyle ayrılmak zorunda kalırsam bu 10 yıllık adreste ıkamet etme zorunlulugu bır sorun olur mu olursada nasıl sorun yaratır?ılgı ve alakanıza tesekkr edrım..

Bugüne dek hiç böyle bir sorun yaşanmamış.Bu gibi konularda oldukça esnek davranıyorlar.Her hangi bir sorun olmayacaktır.Zaten belirttiğiniz zaman diliminden sonra kabin amiri yada normal memurdan üst seviyeye geçtiğiniz sorun yaşamazsınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Haziran 2010       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar çok önemli nolur yardım edin ..Thy sitesinde diyorki:
Daha önce rezervasyon yaptırıp herhangi bir nedenle aşamalara katılmamış olan veya rezervasyon yaptırmamış olan adaylar yeni rezervasyon yaptırıp aşamalara katılabileceklerdir.

benim sorum şu: ben randdevumu pazartesiye aldım ama 2 haftadır belli olan bir şey var ki benim 15 temmuzda yurtdışına gitmme lazım seçilsem bile adamlar eğitime çağırmak için arasa ben olmicam burda . eğer gitmesem nolur? randuvusuna gitmeyip sonra giden gene de kabul edilen falan var mı? bir eksi olur mu bana kötü davranırlar mı. bu gidişle ağustosta da açık olucak gibi alımlar yurtdışındayken temmuz sonu gibi tekrar aliyim randevu mesela diyorum.