Arama

Lost Infinity

Güncelleme: 3 Haziran 2007 Gösterim: 1.760 Cevap: 0
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
3 Haziran 2007       Mesaj #1
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
lostinfinity
Lost Infinity
Sponsorlu Bağlantılar
LOST INFINITY 1999 yılının başında Andaç Yeşilyurt tarafından kurulan grup kadrosunu oturtup çalışmalara başladıktan sonra şarkılarını Melodik Black Metal tarzında oluşturmaya başladılar. 1999 un Ekim ayında tek şarkılık bir promo kayıt yaptılar. Bu kayıt radyolarda çaldı ve oldukça iyi eleştiriler aldı. Daha sonra grup kadrosuna yeni isimlerin katılmasıyla eksikliklerini giderdi ve müzikal anlamda daha hızlı ilerleme fırsatı buldu. 2001 yılında dört şarkılık bir kayıda başlayan grup bu çalışmayı Laments of Dusk olarak adlandırıp 14 Şubat 2002 de CD formatında piyasaya sundu. Büyük bir beğeni toplayan Laments of Dusk grubun kendini tanıtmasını sağladı. Ayrıca E.P. nin ek olarak video görüntüleri içermesi grubun bu konuda da Türkiye de bir ilk gerçekleştirmiş olmasını sağladı.

Bu E.P. den sonra grup birçok toplu albümde ve konser organizasyonunda yer aldı. Bu tanıtım albümleri ve konserleriyle de beğeni toplayan gruba yerli ve yabancı basında da geniş yer verildi. Birçok radyo ve televizyon programında yer alan grup yazılı basınında dikkatlerini üstlerine topladı ve Yugoslavya nın en büyük dergilerinden olan Metal Express in kritiğinden tam not aldı, daha sonra dergi kendilerine daha geniş yer verip grupla röportaj yaptı. Bunun sonucunda da Yugoslavyalı Rock Express şirketi grubun Laments of Dusk isimli çalışmasını yayınlamaya karar verdi bu sayede grup kendini yurtdışında da kanıtlamış oldu. Grubun diğer bir karakteristik özelliğini oluşturan, görsel sahne şovları ve imaj bütünlüğüyle de profesyonelliğini yansıtan grup bu konuda da dinleyicilerinden ve eleştirmenlerden takdir toplamıştır.

2004 yılının sonunda Raven Loft isimli albümlerinin kaydına başlayan grup, bu albümle müziklerini çok daha üst seviyeye taşıyarak 2005 yılında albümün kayıtlarını tamamladı. Liriksel ve müzikal anlamda bir bütünlük taşıyan albüm dünyaca ünlü Ravenloft kitap serisinin hikayelerini müzikle bütünleştirerek anlatıyor. Raven Loft isimli albüm 10 Mart 2006 da Atlantis Müzik tarafından dinleyicilere sunuldu.

GRUP ELEMANLARI
Lead Vocals : Onur
Female Chants : Zeynep
Guitars : Andaç
Guitars : Utku
Synths & Samplers : Kıvanç
Drums : Çağlar



Benzer Konular

16 Haziran 2008 / A.Arda Taslak Konular
4 Haziran 2007 / recruit87 Taslak Konular
23 Şubat 2010 / _KleopatrA_ Müzik ww