Ziyaretçi
ELMALI AY KURABİYESİ
Malzemeler:
1 çay bardagi pudrasekeri
Üç buçuk su bardagi un
Yarim paket vanilya
250 gram margarin
1 çorba kasigi yogurt
1 paket kabartma tozu
1 kahve fincani pudrasekeri
4 adet eksi elma
1 çay bardagi tozseker
1 tatli kasigi tarçin
Yarim su bardagi dövülmüs findik
1 çay bardagi kuruüzüm
TARIFI:
Kurabiye hamuru için bir kabin içinde oda sicakligindaki margarin, 2 çorba kasigi tozseker, 1 çorba kasigi süt, su ve yumurta sarilarini karistirin. Un, kabartma tozu ve vanilyayi ekleyip yogurun. Küçük kaliplari yaglayin. Hamurdan mandalina büyüklügünde parçalar kopartin. Hamurlari kalibin içine vekenarlarina yerlestirin. Hamuru çatalla delin Baska bir kapta beze için yumurta aklarini tozsekerle mikserle-yerek kar haline getirin. Findigi robottan geçirip incecik çekin ve beze karisimina ekleyip karistirin. Beze karisimini kaliplarin içine paylastirin. Önceden isitilmis 170 derece firinda pembelesene kadar pisirin. Soguduktan sonra servis yapin.
Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler:
1 çay bardagi pudrasekeri
Üç buçuk su bardagi un
Yarim paket vanilya
250 gram margarin
1 çorba kasigi yogurt
1 paket kabartma tozu
1 kahve fincani pudrasekeri
4 adet eksi elma
1 çay bardagi tozseker
1 tatli kasigi tarçin
Yarim su bardagi dövülmüs findik
1 çay bardagi kuruüzüm
TARIFI:
Kurabiye hamuru için bir kabin içinde oda sicakligindaki margarin, 2 çorba kasigi tozseker, 1 çorba kasigi süt, su ve yumurta sarilarini karistirin. Un, kabartma tozu ve vanilyayi ekleyip yogurun. Küçük kaliplari yaglayin. Hamurdan mandalina büyüklügünde parçalar kopartin. Hamurlari kalibin içine vekenarlarina yerlestirin. Hamuru çatalla delin Baska bir kapta beze için yumurta aklarini tozsekerle mikserle-yerek kar haline getirin. Findigi robottan geçirip incecik çekin ve beze karisimina ekleyip karistirin. Beze karisimini kaliplarin içine paylastirin. Önceden isitilmis 170 derece firinda pembelesene kadar pisirin. Soguduktan sonra servis yapin.