Arama

Maydanozlu Kalamar Kızartması Tarifi

Güncelleme: 2 Haziran 2010 Gösterim: 1.451 Cevap: 0
Breath - avatarı
Breath
Ziyaretçi
2 Haziran 2010       Mesaj #1
Breath - avatarı
Ziyaretçi
Maydanozlu Kalamar Kızartması

Sponsorlu Bağlantılar

Malzemeler
  • Yarım kg dondurulmuş kalamar
  • 15-20 dal maydanoz
  • 1 diş sarımsak
  • 2 çorba kaşığı sirke
  • 1 çay bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Kızartma yağı

Maydanozlu Kalamar Kızartması Yapılışı

Kalamarlar buzluktan alınır, süzgece konur ve süzdürürlür. İnce kıyılmış maydanoz, ezilmiş sarımsak, sirke, tuz ve un iyice karıştırılır. Kalamarlar önce bu karışıma bulanır, sonra kızgın yağda pembe renkte kızartılır.

Afiyet Olsun.


Benzer Konular

2 Ağustos 2009 / nünü Taslak Konular
26 Ocak 2013 / _EKSELANS_ Taslak Konular
19 Temmuz 2012 / büşra_sarah Taslak Konular
20 Kasım 2012 / buz perisi Taslak Konular
8 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular