
Ziyaretçi
Bulgar Usülü Tarator
Malzemeler
Hazırlanışı
Salatalıkları temizleyin, küp şeklinde doğrayın, ufak doğranmış sarımsakları ekleyin. Yoğurt ekleyin ve iyice karıştırın. Üzerine soğuk kaynamış su ve ufalanmış fındık ekleyin. Dereotu ve bitkisel yağ ilave edip servise sunun.
Sponsorlu Bağlantılar
- 75 gr yeşil salatalık,
- 90 gr yoğurt,
- 2 gr sarımsak
- 12 gr bitkisel yağ,
- 2 gr dereotu,
- 11 gr fındık,
- 2 gr sirke,
- isteğe göre tuz
Hazırlanışı
Salatalıkları temizleyin, küp şeklinde doğrayın, ufak doğranmış sarımsakları ekleyin. Yoğurt ekleyin ve iyice karıştırın. Üzerine soğuk kaynamış su ve ufalanmış fındık ekleyin. Dereotu ve bitkisel yağ ilave edip servise sunun.