Arama

Bulgar Kebabı Tarifi

Güncelleme: 9 Haziran 2010 Gösterim: 2.370 Cevap: 0
Breath - avatarı
Breath
Ziyaretçi
9 Haziran 2010       Mesaj #1
Breath - avatarı
Ziyaretçi
Bulgar Kebabı

Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler
  • 220 gr koyun eti,
  • 40 gr domates,
  • 12 gr kırmızı sivri biber,
  • 20 gr soğan,
  • 5 gr yağ,
  • 15 gr tereyağı,
  • 4 gr un,
  • yarım adet yumurta,
  • 22 gr tuz,
  • 1 gr baharat
Hazırlanışı
Kuşbaşı doğranmış etleri aralarına kırmızı biber koyarak şişlere geçirin. Yağda kızartın. Aynı yağda doğranmış soğan ve domatesleri de kızartın. Domatesleri suyunu bırakır bırakmaz unu ilave edin ve üzerine et suyu veya su dökün. Hazırlanan sosa etleri şişlerden çıkarıp ilave edin ve fırına sürün. Hazır olmasına yakın çırpılmış yumurta, baharat ekleyerek fırında pişirmeye devam edin.

Afiyet Olsun.



Benzer Konular

14 Eylül 2009 / The Unique Taslak Konular
12 Şubat 2010 / Misafir Taslak Konular
14 Eylül 2009 / The Unique Taslak Konular
14 Aralık 2009 / Misafir Taslak Konular
7 Haziran 2010 / Breath Taslak Konular