Ziyaretçi
Bulgar Kebabı
Malzemeler
Kuşbaşı doğranmış etleri aralarına kırmızı biber koyarak şişlere geçirin. Yağda kızartın. Aynı yağda doğranmış soğan ve domatesleri de kızartın. Domatesleri suyunu bırakır bırakmaz unu ilave edin ve üzerine et suyu veya su dökün. Hazırlanan sosa etleri şişlerden çıkarıp ilave edin ve fırına sürün. Hazır olmasına yakın çırpılmış yumurta, baharat ekleyerek fırında pişirmeye devam edin.
Sponsorlu Bağlantılar
- 220 gr koyun eti,
- 40 gr domates,
- 12 gr kırmızı sivri biber,
- 20 gr soğan,
- 5 gr yağ,
- 15 gr tereyağı,
- 4 gr un,
- yarım adet yumurta,
- 22 gr tuz,
- 1 gr baharat
Kuşbaşı doğranmış etleri aralarına kırmızı biber koyarak şişlere geçirin. Yağda kızartın. Aynı yağda doğranmış soğan ve domatesleri de kızartın. Domatesleri suyunu bırakır bırakmaz unu ilave edin ve üzerine et suyu veya su dökün. Hazırlanan sosa etleri şişlerden çıkarıp ilave edin ve fırına sürün. Hazır olmasına yakın çırpılmış yumurta, baharat ekleyerek fırında pişirmeye devam edin.
Afiyet Olsun.

Bulgar Kebabı Tarifi
