
Ziyaretçi

Sponsorlu Bağlantılar
MALZEMELER- 2 kişi-
2 adet tavuk but veya göğüs eti
4-5 kaşık un
2 diş sarmısak
1 yumurta
Tuz,karabiber,pulbiber,kekik.
1/2 bardak mısır unu
YAPILIŞ
-Tavukları kuşbaşı doğrayın,üzerine baharatları ve dövülmüş sarmısağı serpin ve her taraflarını güzelce unlayın.
-Fazla unlarını silkeleyin,1 yumurtayı çırpın ve tavukların her yanını yumurtaya bulayın,biraz bekleyin.
-Mısır unu ile tavukları iyice kaplayın ve kızgın yağda güzelce kızartın,ben teflon tavada ve 6-7 kaşık sıvıyağ ile kızarttım,önce harlı ateşte sonra kısık ateşte sonra biraz daha harlı ateşte kızarttım,yanında patates kızartması ile servis yaptım.
AFİYET OLSUN...