Arama

Lipoliz

Güncelleme: 8 Temmuz 2012 Gösterim: 2.480 Cevap: 0
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
8 Temmuz 2012       Mesaj #1
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Lipoliz
Önemli:
Sponsorlu Bağlantılar
İçerik, kullanıcıyı bilgilendirmeye yönelik hazırlanmıştır. Sitede yer alan bilgiler, hiçbir zaman bir hekim tedavisinin ya da konsültasyonunun yerini alamaz. Bu kaynaktan yola çıkarak, ilaç tedavisine başlanması ya da mevcut ilaç tedavisinin değiştirilmesi kesinlikte tavsiye edilmez.
Lipoliz, organizmada yağların tahrip olması. Organizmada depo edilmiş olan yağlar, gerektikçe çeşitli enzimlerin etkisiyle eriyerek kana karışır. Bütün dokular bu yağları parçalayarak değersiz hale getirebilir. Fakat, değersiz hale getirmede başlıca rolü karaciğerin oynadığı sanılmaktadır. Yağların değersiz hale getirilmesi karmaşık bir olaydır. Bunun mekanizmasını açıklamaya çalışan bir çok teori vardır. Bu mekanizmanın yağların ikiye parçalanmasıyla başladığı düşünülebilir.

Lipoliz Zayıflama Nedir?
Fazla yağlarımız hepimizin sorunu ve bu yağlardan kurtulmak için çeşitli diyetlere başvururuz. Yağlardan kurtulmak için sadece diyetlerden yararlanmayız bir takım operasyonlara da başvururuz. Lipoliz de bu operasyonlardan bir tanesidir.
Amerika’da ve Avrupa’da sıkça uygulanan bölgesel yağ fazlalıklarından kurtulmak için kullanılan bir yöntemdir lipoliz. Son yıllarda oldukça fazla popülaritesi artmıştır. Bir çok bilimsel kaynakta bu uygulamanın uzmanlarca yapılması vurgulanmaktadır.

Lipoliz nedir?

Lipoliz , lipodissol ve lipoterapi olarak da adlandırılan bu yöntem vücut ve yüz bölgesindeki fazla yağ birikimlerinden kurtulmamızı sağlayan bir tedavi yöntemidir. Lipolizin en önemli özelliğinden bir tanesi ameliyata girmeden bıçak altına yatmadan yağlardan kurtulma olanağı sağlamasıdır. Lipolizde soya lesitininden elde edilen phosphatildycholine maddesi kullanılmaktadır. Tıp alanında uzun yıllardır damar içi yağ plaklarının eritilmesi ve kolesterolün düşürülmesi amacı ile kullanılan bir maddedir. Son yıllarda ise estetik ve güzellik alanında da kullanılmaya başlanmıştır. Fosfatidil kolin enjekte edilen yağ hücrelerinde yağların geçirgenlikleri artmaktadır. Bu durum bazen yağ hücrelerini tamamen deforme edip hasara uğratıp ortadan kaldırılmasına sebebiyet vermektedir. Bazen de hücre zarının geçirgenliğini artırarak yağ içeriğinin dışarıya çıkartılması şeklinde olur. Bu nedenle yağ hücrelerinin zarında meydana gelen değişiklik ve erimeler sonucunda liposuctiona benzer bir etki yaratmaktadır.

Lipoliz Hangi Bölgelerde Kullanılır?
Gözaltı, çene altı, kollar, karın, bel, kalça, basen ve bacak bölgesindeki bölgesel yağlanmaların yok edilmesinde uygulanabilmektedir. Dengeli düzgün ve sağlıklı beslenme ve egzersizle desteklendiği zaman kalıcı sonuçlar ortaya çıkmaktadır.

Lipoliz Kaç Seans Uygulanmalıdır?
Kişinin şikayetine göre değişmektedir seans sayısı ilaç dozuna göre ayarlanmaktadır. Ortalama 3-6 seans olarak ifade edilebilmektedir. İlk seanstan sonra 2-3 hafta sonra gözle görülür sonuçlar görülmeye başlar.
Yağlarınızdan kurtulabilmek için kendinizi iyi hissetmek için kilolarınızı sorun yapmamanız için kesin bir çözüm.
Derlemedir.

Sen sadece aynasin...