
Ziyaretçi
Malzemeler:
Tart'ı için:
2 paket yulaflı bisküvi
1/2 paket margarin
Muhallebisi :
3 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı yoğurt
1 paket Labne
1 paket vanilya
Üstü için:
1 paket jöle
Çilek
Yapılışı :
Bisküvileri robotta toz haline getirip,eritilmiş margarinle karıştırın.
Yuvarlak borcam kabına sıkıca bastırın.Tart hamurundaki gibi
kenarları hafifçe yükseltin.
Yumurta, toz şeker, yoğurt, labne ve vanilyayı bir kapta iyice çırpın.
Hazırlamış olduğunuz bisküvili tart hamurunun üstüne döküp
önceden ısıtılmış fırında üstü kızarmayak şekilde 20 dakika pişirin.
Fırından çıkarttıktan sonra soğumaya bırakın.
ortadan ikiye kestiğiniz çilekleri üzerine dizin.
Hazırladığınız jöleyi üzerini kaplayacak şekilde döküp,
buzdolabında biraz dinlendiriniz.
Afiyet olsun.
Servis Önerileri :
Çilek yerine vişne, muz yada başka bir meyva kullanabilirsiniz.
Püf Noktaları:
Eğer hazır paket jöleniz yoksa evde jöle hazırlamak için 2,5 çay bardağı su yada meyve suyuna 2 tatlı kaşığı nişasta karıştırarak pişirin.
Afiyet Olsun!

Sponsorlu Bağlantılar
2 paket yulaflı bisküvi
1/2 paket margarin
Muhallebisi :
3 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı yoğurt
1 paket Labne
1 paket vanilya
Üstü için:
1 paket jöle
Çilek
Yapılışı :
Bisküvileri robotta toz haline getirip,eritilmiş margarinle karıştırın.
Yuvarlak borcam kabına sıkıca bastırın.Tart hamurundaki gibi
kenarları hafifçe yükseltin.
Yumurta, toz şeker, yoğurt, labne ve vanilyayı bir kapta iyice çırpın.
Hazırlamış olduğunuz bisküvili tart hamurunun üstüne döküp
önceden ısıtılmış fırında üstü kızarmayak şekilde 20 dakika pişirin.
Fırından çıkarttıktan sonra soğumaya bırakın.
ortadan ikiye kestiğiniz çilekleri üzerine dizin.
Hazırladığınız jöleyi üzerini kaplayacak şekilde döküp,
buzdolabında biraz dinlendiriniz.
Afiyet olsun.
Servis Önerileri :
Çilek yerine vişne, muz yada başka bir meyva kullanabilirsiniz.
Püf Noktaları:
Eğer hazır paket jöleniz yoksa evde jöle hazırlamak için 2,5 çay bardağı su yada meyve suyuna 2 tatlı kaşığı nişasta karıştırarak pişirin.
Afiyet Olsun!
