Arama

Saç Kavurma Tarifi

Güncelleme: 27 Ocak 2013 Gösterim: 1.290 Cevap: 1
francesco_totti86 - avatarı
francesco_totti86
Ziyaretçi
1 Aralık 2007       Mesaj #1
francesco_totti86 - avatarı
Ziyaretçi
Saç Kavurma Nasıl Yapılır?
  1. 1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp, yarım çorba kaşığı tuzla karıştıralım.
  2. Eti kavuracağımız tencereye 125 gr. margarini alalım.
  3. Tuzladığımız eti tencereye koyalım.
  4. 1 su bardağı suyu ekleyelim.
  5. Tencerenin kapağını kapatıp, etlersuyunu çekip kızarıncaya kadar orta ateşte pişirelim.
  6. Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapalım.

Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Mira; 27 Ocak 2013 22:22 Sebep: Düzenlendi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013       Mesaj #2
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Şaç Kavurma Tarifi
Et tutkunları için çok pratik ve lezzetine doyulmayan bir yemek.

Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler

130 gr terbiyelenmiş kuzu şiş
1 adet kırmızıbiber
1 adet çarlıston biber
1 adet domates
1 tatlı kaşığı soya sosu
Tuz
Sıvıyağ
Karışık baharat

Hazırlanışı

Etler küçük küçük doğranır, sacda az yağda kavrulur. İnce ince kıyılmış biberler ilave edilir. Baharatları da eklenerek sotelenir. En son domates konularak 1-2 dakika pişirilir.

1576sackavurma



Benzer Konular

6 Ekim 2014 / GÜLGECELER Moda
2 Temmuz 2019 / nünü Sağlıklı Yaşam
9 Temmuz 2016 / neslihanyare Sağlıklı Yaşam
1 Aralık 2007 / Demir YumruK X-Sözlük
20 Nisan 2009 / ThinkerBeLL Taslak Konular