Ziyaretçi
Karanfilli Enginar
MsXLabs.org
Malzemeler
Soğan yemeklik doğranıp biraz sıvı yağ ile öldürülür. Etler ilave edilir. Pişirmeye bırakılır. Etler suyunu salıp çektikten sonra ince doğranmış kırmızı biber, tuz, karabiber ve tarçın ilave edilip biraz çevrilir. Enginarların ortasına birer adet karanfil batırılır ve hazırlanan iç ortalarına yerleştirilir. Tencereye alınıp su ilavesi ile 15 dakika pişirilir.
Not: Enginar karaciğerin en iyi dostlarından biridir, ilkbaharda tazesi çıkar ve bu süre içinde en az 7 adet yenmesi önerilir.
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler
- 4 adet enginar
- 250 gr. kuşbaşı dana eti
- 2 adet közlenmiş kırmızı biber
- 4 adet karanfil
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 kuru soğan
- Tuz Sıvı yağ
Soğan yemeklik doğranıp biraz sıvı yağ ile öldürülür. Etler ilave edilir. Pişirmeye bırakılır. Etler suyunu salıp çektikten sonra ince doğranmış kırmızı biber, tuz, karabiber ve tarçın ilave edilip biraz çevrilir. Enginarların ortasına birer adet karanfil batırılır ve hazırlanan iç ortalarına yerleştirilir. Tencereye alınıp su ilavesi ile 15 dakika pişirilir.
Not: Enginar karaciğerin en iyi dostlarından biridir, ilkbaharda tazesi çıkar ve bu süre içinde en az 7 adet yenmesi önerilir.
Son düzenleyen Efulim; 23 Şubat 2013 16:28
Sebep: Msj düzeni.