Ziyaretçi
Çikolatalı Fındık Ezmesi Tarifi
Çok sevdiğiniz ve gün aşırı yemekten mutluluk duyduğunuz çikoltalı fındık ezmesi için, sizlerle paylaşacağım basit bir o kadar da kolay tarifimiz için kağıt kalemi hazırlayın. Bir mutfak robotunda fındığı toz haline gelene kadar ufalayın. Ardından pudra şekerini ve kakaoyu ekleyip macun kıvamına gelene kadar çalıştırmaya devam edin.
Bu Müthiş Lezzet İçin Malzemeler
2 su bardağı (300 gr.)
Fındık (kavrulmuş, tuzsuz)
1 su bardağı (135 gr.) pudra şekeri
1/4 su bardağı (25 gr.) kakao
1/4 su bardağı kanola (veya ayçiçek) yağı
Nasıl yapıyoruz?
Macun haline alan malzemeye son olarak, mutfak robotu çalışır durumdayken, kanola yağını azar azar ekleyerek bütün karışım hafif akışkan bir macun kıvamını gelene kadar karıştırın. Hava almayan bir kavanoza döküp buzdolabında saklayabilirsiniz.
Afiyet olsun
Sponsorlu Bağlantılar
Bu Müthiş Lezzet İçin Malzemeler
2 su bardağı (300 gr.)
Fındık (kavrulmuş, tuzsuz)
1 su bardağı (135 gr.) pudra şekeri
1/4 su bardağı (25 gr.) kakao
1/4 su bardağı kanola (veya ayçiçek) yağı
Nasıl yapıyoruz?
Macun haline alan malzemeye son olarak, mutfak robotu çalışır durumdayken, kanola yağını azar azar ekleyerek bütün karışım hafif akışkan bir macun kıvamını gelene kadar karıştırın. Hava almayan bir kavanoza döküp buzdolabında saklayabilirsiniz.
Afiyet olsun