Arama

2013 Yaz Abiye Modası

Güncelleme: 7 Mart 2013 Gösterim: 4.759 Cevap: 0
Gülgeceler - avatarı
Gülgeceler
Ziyaretçi
7 Mart 2013       Mesaj #1
Gülgeceler - avatarı
Ziyaretçi
Zuhair Murad Couture 2013 Yaz Abiye Koleksiyonu

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan modacı Zuhair Murad 2013 İlkbahar Yaz sezonu için hazırladığı Couture (Abiye) koleksiyonunu tanıttı. Koleksiyon altın ve beyaz renklerinin ağırlığında hazırlanmış. Modacının her koleksiyonunda olduğu gibi parçalar oldukça ihtişamlı, işlemeler ise çok yoğun. Gelinlik koleksiyonlarıyla da çok beğenilen Zuhair Murad’ın abiye koleksiyonunun tamamı galeride sizi bekliyor.
Sponsorlu Bağlantılar

zuhair murad 2013 abiye koleksiyonu 00

Elie Saab Couture 2013 Yaz Abiye Koleksiyonu

elie saab 2013 yaz abiye koleksiyonu 00

013 İlkbahar Yaz Couture koleksiyonlarının en parlağını Elie Saab sundu. 2013 yaz geceleri için hazırlanan abiye elbiseler gösterişli kırmızı halı törenleri düşünülerek hazırlanmış gibi. Pastel tonlarındaki renklere danteller ve pırıltılar eşlik ediyor. Elie Saab’ın gece elbiseleri düz ve sade kesimlere sahip olsa da detaylarıyla çok gösterişli. Her kadının beğeneceği parçalardan oluşan bu romantik koleksiyonun tamamı galeride.

Jean Paul Gaultier Couture 2013 Yaz Abiye Koleksiyonu

jean paul gaultier 2013 yaz koleksiyonu 00

jean-paul-gaultier-2013-yaz-koleksiyonu-00Jean Paul Gaultier Couture 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonunda bizi Fas’a götürüyor. Fas’ın etnik çizgilerini abiye elbiselere aktaran modacı renkli bir koleksiyona imza atmış.
Çizgiler ve etnik desenlerle canlanacak yaz geceleri asimetrik kesimlerle iyice hareketlenecek. Egzotik takılar ve saçlarla etnik etki iyice güçlendiriliyor. Gaultier denilince akla gelen korseler de koleksiyondaki yerini almış. 2013 Haute Couture koleksiyonlarının tamamını etkisi altına alan tül, dantel, işleme detayları Jean Paul Gaultier Couture 2013 koleksiyonunda da karşımıza çıkıyor.

Valentino Couture 2013 Yaz Abiye Koleksiyonu


valentino couture 2013 yaz koleksiyonu 00

Paris’teki Couture haftasından prensesler geçmeye devam ediyor. Valentino Couture 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonu feminen tarzıyla bizi düşler alemine götürdü. Kabarık etekler, danteller, tüllerle dolu abiye koleksiyonu yazın çok romantik geçeceğiniz müjdeliyor.
Çıplak görünümü veren nude kumaşlarla üzerine eklenen kırmızı ve siyah işlemelerle gizli bir seksapel salıyor. Koleksiyonda öne çıkan renkler siyah, kırmızı, beyaz ve ten rengi. Kabarık eteklerle geçecek yaz gecelerine hazırsanız sizi galeriye doğru alalım.

Armani Couture 2013 Yaz Abiye Koleksiyonu

armani abiye 2013 yaz 00

Paris’te süren Couture defilelerinden bugün sıra Girgio Armani‘ye geldi. 2013 İlkbahar Yaz sezonu için hazırlanan abiye parçaları tanıtan Armani, parlayan koleksiyonuyla göz almayı başardı.
Armani Couture koleksiyonunda pantolonlar ön planda. Parlak kumaşlarla hazırlanan pantolonlar arasında hem seksi kırmızılar hem de etnik desenliler var. Pantolonlar ceket veya bluzlarla takım. Eteklerin altındaysa yine pantolonlar var. Yani tam benimseyemediğimiz pantolon üstü etek modası giderek yayılacak gibi görünüyor. Koleksiyonu güçlendiren aksesuarlardan en önemlileri şapkalar ve iddialı takılar.

Chanel Couture 2013 Yaz Abiye Koleksiyonu


chanel abiye 2013 yaz koleksiyonu 00

Tasarımcı Karl Lagerfeld Chanel Couture için hazırladığı 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonda yine farklı olanın peşinde. Gotik romantik diyebileceğimiz koleksiyon beyaz tüvit, dantel işleme, parmakları açıkta bırakan çizmeler, tüyler ve püsküllerle dolu.
Baştan aşağı beyaz etkisi koyu gotik makyajla dengeleniyor. Tüylü saç aksesuarları koleksiyonun ilginç detaylarından. Dantel çizmeler ise yeni bir alışveriş sebebi. Chanel abiye koleksiyonundaki nostaljik etki modern yorumlanmış saç ve aksesuarlarla günümüze uyarlanmış.

Christian Dior 2013 Yaz Abiye Koleksiyonu

christian dior 2013 yaz abiye 00

Christian Dior bugün düzenlediği şovla 2013 İlkbahar Yaz Abiye koleksiyonunu tanıttı. Tasarımcı Raf Simons çok feminen bir koleksiyon hazırlayarak yaz gecelerini bir peri masalına dönüştürüyor. Simons kendi harikalar diyarını yaratarak içini kabarık etekli, kırmızı dudaklı ve kısa saçlı modellerle donattı.
Koleksiyondaki pantolon takımlar gece için şık ve daha maskülen bir duruş sağlıyor. Koleksiyondaki aksesuarlara bakınca sivri burun ayakkabıların dayanılmaz cazibesinin sürdüğünü görüyoruz. Kırmızı halıya yakışır abiye modelleri için hemen galeriye.

Versace 2013 Yaz Abiye Koleksiyonu

versace 2013 abiye koleksiyonu 00

Versace Atelier 2013 İlkbahar Yaz sezonu için hazırladığı abiye koleksiyonunu tanıttı. Donatella Versace’in iddialı ve gösterişli modelleriyle dolu koleksiyonda altın sarıları, metaller ve neon renkler göz aldı.
Versace Couture koleksiyonunda gold, ışıltı, işleme, transparan, püskül, tüy kısacası ne ararsanız var. Bu sezon abiye koleksiyonlarının en farklı parçaları neon elbiseler. Pembe, sarı, yeşil neon elbiseler plastik görünümleriyle her ortamda çok dikkat çekeceğe benziyor. Bizim fazla şaşalı bulduğumuz koleksiyonu bakalım siz nasıl bulacaksınız?

Kaynak

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

26 Haziran 2009 / Sedef 21 Taslak Konular
28 Nisan 2009 / Sedef 21 Taslak Konular
7 Mart 2013 / _Yağmur_ Taslak Konular
22 Ocak 2013 / Efulim Taslak Konular
18 Mart 2014 / _Yağmur_ Taslak Konular