Sebzeli Mantar
MsXLabs.org

Malzemeler:
1 su bardağı konserve bezelye
1 çorba kaşığı sıvı yağ
2 adet kabak
1 kg patates
3 adet domates
2 adet patlıcan
5 adet dolmalık biber
Yarım kg mantar
5 adet soğan, tuz
1 çorba kaşığı kekik
Yapılışı:
Öncelikle patateslerin ve soğanın kabukların soyun. Soyduklarınızı halka halka doğrayın. Daha sonra bunları yuvarlak bir tepsiye dizin. Mantarları ikiye bölüp, malzemelerin üzerine koyun. Patlıcanları, biberleri ve kabakları uzunlamasına kesip, mantarların üzerine dizin.
Daha sonra domatesleri dilimleyip, aralarına koyun ve en üste bezelyeleri dökün. Yağ ve tuzu da tepsiye ekleyip, önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 1 saat kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra üzerine kekik serperek servis yapmaya başlayın.
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Malzemeler:
1 su bardağı konserve bezelye
1 çorba kaşığı sıvı yağ
2 adet kabak
1 kg patates
3 adet domates
2 adet patlıcan
5 adet dolmalık biber
Yarım kg mantar
5 adet soğan, tuz
1 çorba kaşığı kekik
Yapılışı:
Öncelikle patateslerin ve soğanın kabukların soyun. Soyduklarınızı halka halka doğrayın. Daha sonra bunları yuvarlak bir tepsiye dizin. Mantarları ikiye bölüp, malzemelerin üzerine koyun. Patlıcanları, biberleri ve kabakları uzunlamasına kesip, mantarların üzerine dizin.
Daha sonra domatesleri dilimleyip, aralarına koyun ve en üste bezelyeleri dökün. Yağ ve tuzu da tepsiye ekleyip, önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 1 saat kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra üzerine kekik serperek servis yapmaya başlayın.
Tesadüfen Zirveye Çıkılmaz... Çıkılsa Bile Durulmaz...