Muzlu ekmek hem büyüklerin hem de küçüklerin favorisi olacak.

Malzemeler:
2 bardak un
3/4 bardak şeker
2 tatlı kaşığı kabartma tozu
1/2 tatlı kaşığı karbonat
1/2 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta
3/4 bardak süt
1/4 bardak elma püresi
1,5 bardak muz püresi
Yapılışı:
Fırını 180 derecede ısıtın. Yaş malzemeleri iyice karıştırın. Ardından kuru malzemeleri de ekleyin. Dilerseniz ceviz parçaları da kullanabilirsiniz.
50 dakika kadar rengi koyulaşana kadar pişirin. Bir kürdanı batırıp pişip pişmediğini kontrol edin.
Fırından aldıktan sonra 5-10 dakika soğuması için bekleyin ve dilimleyip servis edin.
Milliyet
Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler:
2 bardak un
3/4 bardak şeker
2 tatlı kaşığı kabartma tozu
1/2 tatlı kaşığı karbonat
1/2 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta
3/4 bardak süt
1/4 bardak elma püresi
1,5 bardak muz püresi
Yapılışı:
Fırını 180 derecede ısıtın. Yaş malzemeleri iyice karıştırın. Ardından kuru malzemeleri de ekleyin. Dilerseniz ceviz parçaları da kullanabilirsiniz.
50 dakika kadar rengi koyulaşana kadar pişirin. Bir kürdanı batırıp pişip pişmediğini kontrol edin.
Fırından aldıktan sonra 5-10 dakika soğuması için bekleyin ve dilimleyip servis edin.
Milliyet