Arama

2014 Tesettür Giyim Modası

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 6.011 Cevap: 1
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
28 Şubat 2014       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
2014 Tesettür Giyim Modası
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar



Çoğu tesettürlü olan bayanların kendine özgü giyiniş tarzı mevcuttur. Tesettür giyim satan mağazaların üst üste açılması sonucunda çok değişik, farklı ve şık giyinme gibi seçeneklerle karşılaşan bayanlar tesettürlü olan bayanlarında ne denli şık ve güzel olduklarını bu sayede bizzat göstermişlerdir. Tesettüre bu aralar çok yoğun bir şekilde ilgi vardır. Bu nedenle çoğu tasarımcı tesettür giyim üzerinde bu sezonlarda çok durmuş ve ortaya göz alıcı şahane modeller çıkarmışlardır. Yani tesettürlü bayanlar tasarımcılara oldukça büyük ilham vermektedir.

Sezonun en gözde ve en güzel renkleri ile buluşan tesettür giyim gerçekten göz kamaştırıyor. Kış sezonunda bu yılın en moda renklerinden olan mavi tesettür giyiminde de karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra bakır tonları ve koyu ve açık olmak üzere toprak renkleri de trend olan renklerden bir kaçı. Renginin bakıra dönük olan bir uzun tuniğin altına açık toprak renginde bir pantolon giyerek kombin yapabilirsiniz. Tesettürünüzü de desenli ve farklı renklerden oluşan karışık renkli şal ya da eşarp ile tamamlayabilirsiz. Bu şekilde hem çok daha modern hem de çok daha şık olacaksınız. Aynı zamanda sadeliğiniz ile de oldukça dikkat çekeceksiniz. Tunik ve pantolon kombinlerinin yanı sıra iki parça şeklinde olan takımlarda oldukça moda. Yani ceket ve etek olan tasarımlar bu sezonun en gözde modellerinden olacağa benziyor. Bel kısmına tamamen yapışan ve üzerinde büyük altın sarısı renginde düğmeleri olan ceketler de bir o kadar şık.



Tesettür giyim de bahar aylarına özel farklı tasarımlar mevcuttur. Ketenden üretilmiş, bel kısmına tamamen yapışması ile ve de ince-şık kemer ile süslenerek kullanılan trençkotlar yine bu sezonun önde gelen modellerimden.



Bu sezonda tesettür için genellikle şal kullanılmaktadır. Karışık ve farklı desenlerde ki şallarınız la kıyafetinizi kombinleyerek çok şık bir görüntü yakalayabilirsiniz.


Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 16:20
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
28 Şubat 2014       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
2014 Tesettür Modası
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar



2014 tesettür modasına yepyeni bir çığır açtı. Tesettür giyim markaları artık tesettürlü hanımlara çok daha değişik, şık ve modern tasarımlar sunuyor. Her tarzda tesettürlü bayanlara hitap eden bu 2014 tesettür kıyafet modelleri hanımlara sunduğu çeşitlilik ile onları sıradanlıktan kurtarıyor ve onlara modern bir görünüm kazandırıyor. Üstelik 2014 tesettür modası kolay kıyafet kombinleri yapabileceğiniz düzeyde.. Dolayısıyla hem şık, hem rahat hem de kolay bir tesettür modası sizleri bekliyor.

Peki 2014 tesettür modası hangi renklerle ön plana çıkıyor? Siyah, bordo, kırmızı ve yeşil renkleri ile ön plana çıkıyor ve çekici makyaj yapmayı seven kadınların göz makyajında kullanacağı doğal ve mat renklere eşlik ediyor.. Şık ve modern görünümü olan, renklerin de bu şıklığa eşlik etmiş olduğu 2014 tesettür giyim modası zerafetinize zerafet katacak kadar mükemmel bir görünüm sunuyor sizlere.

2014 tesettür modası sadece günlük giyim kıyafetleri ile değil, özel gün kıyafetleri ile de göz kamaştırıyor. Özellikle arkası uzun, önü kısa tunik ve parlak uzun etek modelleri özel günlerde giyebileceğiniz harika modeller arasında olabilir. Aslında her markanın kendine özgün tasarımı mevcut.. Fakat 2014 modası sizleri dahi cezbedecek düzeyde.. Bunu bilen tüm bayanlar tesettür markalarının 2014 koleksiyonunu araştırmadan duramıyorlar.


Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 16:20
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

27 Temmuz 2012 / Misafir Moda
4 Ağustos 2008 / Sedef 21 Taslak Konular
23 Mart 2013 / Efulim Taslak Konular
21 Şubat 2013 / _Yağmur_ Taslak Konular
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Taslak Konular