Arama

Windows Güvenlik Duvarı açılmıyor hatasının çözümü nasıldır?

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 6 Mart 2016 Gösterim: 1.843 Cevap: 2
Meysafir - avatarı
Meysafir
Ziyaretçi
5 Mart 2016       Mesaj #1
Meysafir - avatarı
Ziyaretçi
Windows Güvenlik Duvarı sorunları nasıl çözülür?

Abiler ablalar ben 12 yaşındayım ve laptopum güvenlik duvarını acamiyor bu yüzden başkalarının söylentisi ile ESET Smart Security yı sildim.
Format atarsam düzelir mi ?
Son düzenleyen ahmetseydi; 5 Mart 2016 23:15
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
5 Mart 2016       Mesaj #2
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Evet, format atarsanız düzelir. Lakin format atmadan da birkaç çözüm yolu denenebilir. Aşağıdaki bilgileri inceleyin...

Sponsorlu Bağlantılar
Bu sorunu gidermek için, Yöntem 1'deki adımları izleyerek kötü amaçlı yazılımları tarayın ve kaldırın. Bu işe yaramazsa, Windows Güvenlik Duvarı sorunlarını gidermek için Yöntem 2'yi deneyin.
Yöntem 1: Kötü amaçlı yazılımları tarama ve kaldırma
Bilgisayarınızı yakın bir zamanda virüs veya kötü amaçlı yazılımlara karşı taramadıysanız, bunu yapmanızı kesinlikle öneririz. Kötü amaçlı yazılımları bilgisayarınızdan kaldırmak için Microsoft Güvenlik Tarayıcısı'nı kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:

1- Aşağıdaki Microsoft web sitesine gidin:
Microsoft Güvenlik Tarayıcısı
2- Şimdi İndir'i tıklatın. Microsoft Güvenlik Tarayıcısı'nı indirmek ve yüklemek için yönergeleri izleyin. İstendiğinde, dosyayı masaüstünüze kaydedin.
3- Yükleme tamamlandığında masaüstünüze gidin ve Microsoft Güvenlik Tarayıcısı simgesini çift tıklatın. msert olarak listelenebilir.
4- Yukarıdaki lisans sözleşmesinin tüm koşullarını kabul ediyorum onay kutusunu tıklatın ve ardından iki kez İleri'yi tıklatın.

5- Hızlı Tarama'yı, sonra da İleri'yi tıklatın.

6- Microsoft Güvenlik Tarayıcısı bilgisayarınızı tarar ve tüm kötü amaçlı yazılımları kaldırır.
7- Başlat'ı tıklatın ve Programları ve dosyaları ara kutusuna (Windows 7) ya da Aramaya başla kutusuna (Windows Vista) Windows Güvenlik Duvarı yazın.
8- Windows Güvenlik Duvarı'nı tıklatın.
9- Denetim Masası'nın gezinti bölmesinde (sol bölme) Windows Güvenlik Duvarı'nı etkinleştir veya devre dışı bırak'ı tıklatın.

10- Her ağ konumu için Windows Güvenlik Duvarı'nı aç'ı tıklatın ve ardından Tamam'ı tıklatın.

Windows Güvenlik Duvarı'nı açmayı denediğinizde, 0x8007042c hata iletisini almaya devam ederseniz, Yöntem 2'ye gidin
Yöntem 2: Windows Güvenlik Duvarı sorunlarını otomatik olarak giderme
Bu sorunu otomatik olarak düzeltmek için BU DOSYAYA tıklayın. Güvenlik Bildirimi görünürse Çalıştır'ı tıklatın.

Kaynak ve Daha Fazla Bilgi için: https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/2530126

ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Meysafir - avatarı
Meysafir
Ziyaretçi
6 Mart 2016       Mesaj #3
Meysafir - avatarı
Ziyaretçi
Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim fakat güvenlik duvarimi etkinlestiremedigim icin internete baglanamiyorum bu yuzden indiremem . sanirim tek cozum format atmak. Zaten ben kız oldugum ve birde 12 yasinda oldugum icin pc den yasitlarima gore daha cok ama genel olarak anlayamiyorum Msn Happy
( guvenlik duvarini etkinlestir dedigim zaman ise
" Windows Güvenlik Duvarı bazı ayarlarınızı değiştiremiyor.
Hata kodu 0x8007042 " yazisi önume geliyor.