Arama

2008 - 2009 Sonbahar - Kış Kadın Modası - Sayfa 2

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 87.634 Cevap: 20
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
15 Ocak 2008       Mesaj #11
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
GrandFroid

GrandFroid12

Sponsorlu Bağlantılar
GrandFroid11

GrandFroid10

GrandFroid9

GrandFroid3

GrandFroid8

GrandFroid7

GrandFroid5

GrandFroid6

GrandFroid4

GrandFroid2

GrandFroid1


firstlady - avatarı
firstlady
Ziyaretçi
3 Şubat 2008       Mesaj #12
firstlady - avatarı
Ziyaretçi
bol pacapantolonlar
victoria beckham pantolon

Sponsorlu Bağlantılar
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #13
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Botlar platform tabanlı çizmeler kırmızı ve rugan

2008 - 2009 Sonbahar - Kış Kadın Modası


Bu kış vitrinlerde yer alan en gözde modeller, bootie diye adlandırılan bilekte biten botlar ile platform tabanlar. Koyu renklerin yanı sıra kırmızı, mor, sarı, elektrik mavisi ve yeşile de sık sık rastlayacağız. Çizmelerde kadife de var ama isterseniz seçiminizi rugan modellerden yana yapabilirsiniz. Eğer yüksek topuklulardan hoşlanmıyorsanız, düz babetler, babet süsü verilmiş çizmeler bu kış da çok var.

Kırmızı, sarı mor, yeşil

Hotiç’te farklı renk ve modellerde pekçok çizme ve bot seçeneği var. Sezonun ana renkleri siyah ve gri. Kırmızı, sarı, mor, yeşil de göze çarpıyor. Bilek boyunda botlar, leopar desenli ayakkabı modellerinin yanı sıra soft, dökümlü, fermuarsız ve fermuarlı çizmeleri tercih edenler de Hotiç’e uğrayabilir. Ayakkabı ve çizmelerin fiyatı 150-450 YTL arasında değişiyor.

Leopar baskı ağırlıkta

Desa’nın koleksiyonunda babetler, dolgu topuklu ve burnu şapkalı ayakkabılar, bilekte biten botlar bulunuyor. Binici çizmelerinin yanı sıra önden bağcıklı, yuvarlak burunlu ve platform çizmeler de dikkat çekiyor. Yılan ve leopar baskı, kapitone kumaş, rugan ağırlıklıkta. Renklerde gri, mor, yeşil ve siyah ön planda. Çizme ve ayakkabılarda sarı metal aksesuvarlar, babet ve botlarda fiyonklar ile yuvarlak düğmeler kullanılıyor. Desa’da fiyonklu bot 279 YTL, fiyonklu babet 179 YTL, kapitoneli rugan çizme 289 YTL.

Zebra ve tay desenli

Divarese’in kış koleksiyonunda rugan, klasik sivri burunlar, platform tabanlar, tokalı ve düğmeli modeller dikkat çekiyor. Çizme ve ayakkabılarda zımba, taş, fermuar ve büyük metal tokalar göze çarpıyor. Siyaha alternatif olarak kahve, taba, haki, bordo, yeşil, gri, antrasit ve mor renkler sunuluyor. Leopar, tay, zebra desenleri, yılan derisi, süet, ağırlıklı olarak kullanılıyor. Ayakkabıların fiyatı 99 - 599, botların 275-675, çizmelerin 299-749 YTL arasında değişiyor.

Fuşya rengi de var

Nine West koleksiyonunda siyah, gri, fuşya, sarı ve elektrik mavisi gibi renkler; yuvarlak, sivri burun, bağcıklı ve tokalı modeller bulunuyor. Lastik yağmur çizmeleri de bu sezon çok gözde. Deri, süet ve rugan kimi zaman tek başına, kimi zaman bir arada kullanılıyor. Metalik pırıltılı kumaşlar da çok tercih ediliyor. Gece ayakkabılarında saten ağırlıklı taşlı, fiyonklu, yüksek topuklu rugan ve deri çizmeler, arkası ve burnu açık ayakkabılar moda. Ayakkabıların fiyatı 139-199, bot ve çizmelerinki ise 199-349 YTL arasında değişiyor.

Lazerle işlenmiş deriler

Camper’in çizme ve bot koleksiyonunda süetler, geometrik lazer desenleri, timsah baskılar, kürklü modeller yer alıyor. Renk olarak siyah, bordo, füme, yeşil, kahverengi kullanılmış. Tahta ve metal süslere ise yüksek topuklularda rastlanıyor. Ayakkabılarda yuvarlak burun ön plana çıkıyor. Babetler ve sneaker’lar günlük, metalik ve rugan topuklular gece kullanım için ideal. Ayakkabı fiyatları 229-279 YTL arasında değişirken, bot ve çizmeler 289-549 YTL aralığında.

Botta çeşit bol

Elle’in koleksiyonunda babetler, bilekte biten rugan botlar, topuksuz dökümlü ve süet çizmeler bulunuyor. Timsah ve leopar baskı ağırlıklı olarak kullanılıyor. Bordo ve gri ruganlar, mor ve yeşil deriler de çok tercih ediliyor. Özellikle parlak rugan ve baskılı siyahlar çok moda. Platformlu modellerde kalın topuk tercih ediliyor. Fiyatlar 89-349 YTL arasında.

Gölgeli süetler taşlanmış deriler

Diesel’in çizme ve bot koleksiyonunda gölgeli süetler, ruganlar, taşlanmış deriler yer alıyor. Yuvarlak burunlu ve binici çizmelerin yanı sıra delikli deri üzerinde şerit şeklinde kullanılan kürklü modeller dikkat çekiyor. Bot ve çizme koleksiyonunda zımba, kürk, tüy, püskül ve metalik detaylar göze çarpıyor. Sezonun favori renkleri siyah ve metalik gri. Kırmızı, kahve ve yeşil gibi renklere de ağırlık veren Diesel’de çizme fiyatları 150-900 YTL arasında.

Babette çeşit arayanlar buraya

Accesorise’da düz babetler bu sezonda da çok var. Babet modelleri sivri ve yuvarlak burunlu, tokalı, taşlı, kurdeleli, fiyonklu ve sade. Renklerde siyah, bordo ve gri hákimiyeti göze çarpıyor. Malzemeler ise süet, rugan, kadife ve deri. Fiyatları 69-144 YTL arasında.

Gümüş ve metalik renkler

Aldo’nun kış koleksiyonunda dolgu, ince ve platform topuklu ayakkabılar, bilekte biten botlar ve babetler bulunuyor. Mor, gri, bordo, bronz ve gümüş sezonun en gözde renkleri. Ayakkabı ve babetlerde bantlar, taşlar, düğmeler, tokalar, transparan ve geometrik desenler göze çarpıyor. Çizmeler ponponlarla süsleniyor. Ayakkabıların fiyatı 59-589 YTL, bot ve çizmelerinki 119-979 YTL arasında.

Derinin doğal tonları

İnci’nin kış sezonunda kahverengi, siyah ve naturel deri tonlarına, rugan modellere rastlamak mümkün. Koleksiyonda maskülen ayakkabılar göze çarpıyor. Günlük kullanım için binici çizmeleri ve rengárenk babet çizmeler uygun. Sivri burunlar, platform tabanlar ve burnu açık modeller daha çok gece kullanımı için. Renklerde gri, siyah ve beyaz ön planda. Bot ve çizmelerin fiyatları 139.90-279.90 YTL arasında değişiyor.

Nefes alan iç taban

Clarks’ın koleksiyonunda yer alan ayakkabı, çizme ve botlarda sade dikişler, zarif yaprak desenleri ve el işi detaylar ön planda. Yumuşak deri, süet ve süslü iç tabanları kullanılıyor. Botlarda sadelik ve klasik badem topuklar göze çarpıyor. Nemi alan özel iç tabanları ile ayaklarınızın nefes almasını sağlıyor. Fiyatlar 150-450 YTL arasında değişiyor.
Son düzenleyen Efulim; 25 Kasım 2011 14:19 Sebep: Sayfa düzeni.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #14
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Yeni sezonda bunları giyeceğiz

Metalik renkler, pembe, fuşya, mor gibi canlı renkler, volanlı üstler, bilekte biten rengarenk botlar, kalın kemerler, fırfırlı gömlekler, göğüs altında biten yüksek bel bol paçalı kesimler...İşte 2008/2009 sonbahar kış sezonunun olmazsa olmazları.

Modacıların top 5’i

Moda sektöründen isimlere sezonu sorduk, kendi top 5 listelerini yapmalarını istedik.

Cengiz Abazoğlu Moda tasarımcısı

1- Yüksek belli geniş pantolon

2- Hacimli kollu, belde kemerli, dizde biten küçük elbise

3- Gizli platform topuklu ayakkabı

4- Yılan derisinden küçük el çantası veya hacimli büyük boy çanta

5- Trikonun kürkle kullanımı

Arzu Kaprol/ Moda tasarımcısı

1- Jil Sander beyaz palto

2- Arzu Kaprol’den gri volümlu elbise / beyaz uçuşan kolları olan tavuskuşu bluz

3- Network’ün fuşya tonunda elbise trenç-ceket kombinasyonu

4- Rodarte romantik bluz

5- Burberry Prorsum yüksek bel kesimli trenç ceket

Özlem Çakır/ İmaj ve iletişim danışmanı

1- Belden kalın kemerli mini elbise

2- Bilekte biten bağcıklı bir bot

3- Yüksek belli İspanyol paça pantolon

4- Kollarında detayları abartılı, beyaz bir gömlek ya da bluz.

5- Yılan derisinden el çantası

GRİNİN HER TONU OLUR

Sezona metalik renkler, grinin her tonu, turuncu tonuna yakın kırmızı ve florasan renkler hakim olacak. Pembe, zümrüt yeşili, elektro mavi, mor, fuşya ve sarının canlı tonlarından mutlaka edinmelisiniz.

GÜNDÜZ DE EL ÇANTASI

Çantalar ya çok büyük ya çok küçük. Daha çok geceleri tercih edilen ve clutch denen küçük el çantaları, gündüzleri de kullanılacak. Her renk ve desende olanlarından bulabileceğiz. Timsah ve yılan derisi malzeme öne çıkıyor. Büyük boy çanta sevenlere parlak dokulu, renkli ve rugan olanları tevsiye ediyoruz.

Gizli platform tabanlı, yüksek topuklu ayakkabılar 2008/09 Sonbahar - Kış sezonunun olmazsa olmazlarından. Retro yarım botlara da dikkat. Bilekte biten botlarda dekoratif öğeler öne çıkıyor. Derinin iki tonu birarada kullanılmış ya da kürklü modeller tasarlanmış.

Büyük tokalı, kalın deri kemerler, sezonun favori parçalarından. Triko hırkalarla, mini bol elbiselerle, hatta paltolarla kullanabileceğiniz kalın kemerlerin farklı desen ve renk seçenekleri var. Bazı markaların koleksiyonlarında, göğüs altına takılan korsaj kemerler yer alıyor.

Hemen hemen bütün markaların koleksiyonunda büyük ve üst üste takılan kolyeler, büyük bileklikler var. Aksesuvarlarda kullanılan materyallerin başında siyah nikel ve rugan geliyor.

FIRFIR HER YERDE

Yüksek bel modası geçen sezondan bu yana başrolü kaptırmamakta ısrarlı. Paçalara doğru giderek bollaşan yüksek bel pantolonlar; kırışık üstler, dar bluzlar ve gömleklerle tamamlanıyor.

Dantel işlemeli etekler, elbiseler, kabanlar dikkat çeken detaylar arasında. Kuplarda seksi vurgular yapan markalar, kadınsılığı dantelle vurguluyor. Dantel elbiselerin içine saten bluzlar giyebilirsiniz.

Yeni sezonda mini veya dizde, triko veya saten, baskılı veya düz birkaç elbise mutlaka edinmelisiniz. Özellikle bele oturan ve sonra bollaşan elbiseler dikkat çekiyor.

Sezonun trendlerinden biri de fırfır. Gömlek, tunik, elbise ve bluzlarda bu sezon bolca fırfır göze çarpacak. Bu detay özellikle gömleklerin yaka ve manşetlerinde kullanılıyor.

Saten yine popüler kumaşlardan biri. Saten bluzları, kadınsı kalem eteklerle birlikte giyebilirsiniz. Özellikle beyaz saten bluzlar göze çarpacak.

Opak çorap ve taytlar bu sezonda da kullanılıyor.

Kaynak: Hürriyet
Son düzenleyen Efulim; 25 Kasım 2011 14:20 Sebep: Sayfa düzeni.
HeliX - avatarı
HeliX
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #15
HeliX - avatarı
Ziyaretçi
Yeni bir trend deneyin
Yeni bir yıl, farklı bir görünüme bürünmek için mükemmel bir zaman. Bu nedenle önümüzdeki sezonun şu iki trendine bakmakta fayda var:

Fırfırlı bluzlar

Yazın ve sonbaharın bohem havalarından sonra artık daha rafine görünümler moda ve bu modanın merkezinde de fırfır var. Fırfır deyince suratınızı buruşturmayın. Zaten çok ve büyük fırfırlı giysileri önermiyoruz, hele de kilolu görünmek istemiyorsanız. Yumuşak dokulu, hafif fırfırlı bir bluz seçebilirsiniz. Bu yeni bluzla, her zaman giydiğiniz takım elbisenizi yenileyebilir, ona farklı bir hava katabilirsiniz.
Kadınsı bir elbise
Sezonun modası daha yüksek belli ve üzerinize oturan (ama vücudunuzu çok da sarmayacak) üstler ve bol, geniş ve plili etekler. Böyle bir elbise alırsanız, baharı kurtardınız demektir. Bu elbiseyi, ona uygun şık çoraplar, burnu açık topuklu ayakkabılar, bir hırka veya üzerinize oturan bir ceketle
kombinleyebilirsiniz.

Varolan giysilerinizi yenileyin
Sahip olduğunuz giysileri yeni ve farklı şekillde giyerek onlara yeniden hayat verebilirsiniz.

Çoraplarla deneyin.
Sonbaharda giydiğiniz burnu açık ve topuklu ayakkabılarınızı ayakkabınızın rengini tamamlayan ya da onun tersi olan bir renkte olacak şekilde renkli, kalın çoraplarla giyin. Bu size biraz bohem ve çokça da sıcak ve içten bir hava katacaktır. Daha da modern görünmek istiyorsanız, yeni çoraplarınızı şifon bir etekle kullanın.
Eğlenceli bir şapka ekleyin. Şapkalar farklı çeşitleriyle gene çok moda. Eski paltonuzu giyip de canlı renklerdeki şapkanızı taktınız mı, paltonuz yepyeni görünecektir.
Yeni giysiler satın almak istemiyor musunuz? O zaman giysilere boşverin, çantaya bakın! Açık renkli ve kocaman deri bir çanta (deve tüyü ya da hardal tonları mükemmel seçenekler) edinin. Açık renk deri çantalar önümüzdeki sezon için modern ve taze bir görüntü arz ediyor. Üstelik alışkın olduğumuz sıkıcı siyahlardan sonra yeni bir soluk getiriyor.
Renklenin. Uzun zamandır devam eden parlak renk hükümranlığından sonra bu bahar yosun yeşili, toprak rengi ve kiremit gibi daha doğal tonlara bir dönüş var. Sıcak tonlarda bir fular, şal, ya da kazağı demin saydığımız tonlarda etek, pantalon ve ceketlerle birlikte kullanın. Böylece güzel bir denge ve uyum yakalayabilirsiniz.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #16
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Yüksek bele geri dönüyoruz

Bu kış hemen hemen tüm markaların koleksiyonlarındaki en önemli ayrıntı, kadın pantolonlarında yüksek bele geri dönüş olması. İsteyene bol, isteye dar paça ama mutlaka yüksek belli bir pantolon var.

Sadece pantolonlar da değil, eteklerde de bel yükseliyor. Modacı Cengiz Abazoğlu, "Koleksiyonumda yüksek belli ve geniş kesimli pantolonlar öne çıkıyor. Bu sezon jeanler özellikle yıkamalarıyla belirgin bir değişiklik gösterdi. Ağartılmamış koyu renk, silikon yıkama, ütü izli ve yüksek belli jeanler sezonun hiti. Artık skinny denen çok dar pantolonlar gardıropta kullanılmayanlar bölümüne kaldırılmalı. Sezonun gözde dokuları tüvit, krep ve ince yünlüler. Renklerde ise başta siyah, füme ve tonları göze çarpanlar" diyor. Skinny pantolonların bu sezon da var olduğunu belirten Bahar Koçar ise "Koyu renklerin hakim olduğu sonbahar kış koleksiyonlarında, bol kesimli elbiseler, dökümlü kazaklar, hırkalar, yüksek belli, vücuda oturan bol pantolonlar dikkat çekiyor. Skinny pantolonlar bu sezonda da var; fakat bel kesimleri yükseldi. Bol pantolonlarla daha dar üstleri bir arada kullanmalısınız. Büyük pantolonların belini rugan, iri kemerle büzebilirsiniz" diyor.

Bir koleksiyon 4 tema

İngiliz markası Peacocks’un sonbahar-kış koleksiyonu 4 ana tema altında toplanıyor. Deco temasında yükselen bel hizası, korse formundaki kemerlerle hareketlendiriliyor. Bu takımların içlerine giyilen gömleklerin de farklı farklı stilleri bulunuyor. İlhamını Kate Moss’un stilinden alan Metallica koleksiyonunda vücudu saran jeanler var. Üçüncü temanın ismi Workwear. Birbiriyle uyumlu renklerdeki pantolonlar, gömlekler, süveterler ile günlük yaşamda olduğu gibi iş hayatında da kadınlara şıklık sunuyor. Folks’ta bluzlar, yüksek bel jean pantolonlar ve yelekler, çizme ya da dolgu topuk ayakkabılarla tamamlanıyor. Pantolonların fiyatı 50 YTL’den başlıyor.

Parlak ve göz alıcı

Tita’nın koleksiyonunda parlak yüzeyli, dokulu kumaşlar kullanılmış. Yüksek belli ve maskülen kesimli bol paçalı pantolonların yanısıra dar paçalı modeller de var. Göz alıcı renklerde opak çoraplar ve platform topuklu ayakkabılarla tamamlanıyor. Hacimli etek ve elbiseler, kemerli pantolonlar, lastik kalın kemerlerle tamamlanan kombinler de koleksiyonun diğer parçalarından. Pantolonlar 59.90-89.90 YTL arasında.

Genç kızların markası

Genç kızların gözde markası Miss Selfridge, sonbahar-kış koleksiyonunda yüksek belli pantolonlar gömlek, atlet ve fırfırlı yakalarla kullanılıyor. Kahverengi, avcı yeşili ve pancar renklerinin tercih edildiği koleksiyonda tasarımlar açık maviyle hareketlendirilmiş. Fiyatlar 74 YTL’den başlıyor, 110 YTL’ye kadar çıkıyor.

Klasik sevenlere

Klasik çizgileri tercih edenler soluğu Koton’da alacak. Dar veya geniş paça modellerin yanı sıra, erkeksi hatlara sahip pantolon ve ceket takımları da var. Ekose ve zıt renklerdeki yüksek belli pantolonlar rağbet görüyor. Fiyatları 50 ile 80 YTL arasında değişen dar kesim pantolonları topuklu ayakkabılarla kullanabilirsiniz.

İlle de mor diyenlere

Mango’da ise dilerseniz işe giderken, dilerseniz haftasonu giyebileceğiniz hem estetik hem rahat, yüksek belli pantolon ve etek modelleri bulmanız mümkün. Renklerde mor ön planda. Pantolon fiyatları 60-80 YTL arasında değişiyor.

Kumaşlar bol jean’ler dar

İpekyol koleksiyonunda klasik kesim yüksek belli ve bol paça pantolonlar sezonun gözdeleri. Jeanlerde ise skinny ve düz kesimlere yer veriliyor.

Kumaşlarda yün, ipek, koton, kadife ön plana çıkıyor. Pantolonları minik beyaz tişört ve kendinden yelekli ceketlerle, el örgüsü uzun hırka ve kazaklarla kullanabilirsiniz. Parlak deri ve saten pilise kemerlerle de giyebilirsiniz. Fiyatlar 139-189 YTL arasında değişiyor. Skiny jeanler 99 YTL.

Pilili pantolon arayanlara

Park Bravo’daki geniş paçalı, pilili ve dar silüetli pantolonlar 40’lı ve 50’li yılların havasını taşıyor. Skinny pantolonlar da hálá revaçta. Pantolonlarda gri, antrasit ve vizon tonları siyah kadar çok tercih ediliyor. Fiyatlar 139-229 YTL arasında.

Erkeksi kesimler

İngiltere’nin tanınmış moda markalarından Wallis’teki bol paçalı jeanler; düğmelerle süslenmiş bluzlar, kısa deri ceketler, rugan aksesuvarlar ile kullanılıyor. Maskülen dar kesim takımlar ve bol paçalı yüksek belli pantolonlar rugan ayakkabılarla tamamlanıyor. Takımlarda gri renk hakim. Pantolonların fiyatı 79-99 YTL arasında.

Kaynak: Hürriyet
Son düzenleyen Efulim; 25 Kasım 2011 14:20 Sebep: Sayfa düzeni.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
20 Eylül 2008       Mesaj #17
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Fırfırla Gelen Romantizm

Artık yazın bittiğini kabul edip, sonbahar-kış sezonuna ilk adımı atmanın tam zamanı. Şifon veya fırfır gibi romantik öğelerin bolca kullanıldığı yeni koleksiyonlarda büyük kolyeler de dikkat çekiyor ..

8F9D7CAEFC67AA438EFE63A4r
Son düzenleyen Efulim; 25 Kasım 2011 14:22 Sebep: Sayfa düzeni.
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
10 Kasım 2008       Mesaj #18
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Mango' nun 2008-2009 sonbahar-kış sezonu


mango0001


mango0027





mango0038


mango0043
Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 13:33
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
24 Kasım 2008       Mesaj #19
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Chanel Defilesi

Chanel defilesinde en çok dikkat çeken şey kristaller ve takılar oldu. Saçlarda, ayakkabılarda, elbiselerde, çantalarda, eldivenlerde anlayacağınız tüm kıyafet ve aksesuarları kristal boncuklar ve broşlar süslüyor. Ayakkabılar mokesen küt burunlu. Geçtiğimiz sezon sivri burunlar, bu sezon yuvarlak burunlar, 2008 2009 sonbahar kış sezonunda ise küt burunlar. Ayakkabıların üzerini büyük broşlar ve kristaller süslüyor.

Büyük fırfırlı yakalar, bukle ceketler, etek boyundan büzgülü elbiseler ve etekler ve de golfçu pantolonları 2008 2009 kış sezonun trendleri arasında. Anlayacağınız 2007 ilkbaharında kullanılan şort ve balon etek modelleri, 2008 2009 sonbahar ve kışında da kullanılmaya devam edecek…

Bu arada saçlarda uzun modeller dikkat çekiyor. Kesilen saçlar tekrar yerine ekilecek gibi. 2008 2009 sonbahar kış sezonunda sade makyaj yapılacak. Yanlız göz kalemleri ön plana çıkıyor ve daha belirgin. Kedi gözü makyajına devam. Zaten cildinizin sağlığı için fazla makyaj yapmayın ve kullandığınız makyaj malzemelerinde doğal ürünleri tercih edin.
Son düzenleyen Efulim; 25 Kasım 2011 14:24 Sebep: Kırık resim linki kaldırıldı.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
30 Kasım 2008       Mesaj #20
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Trençkot mevsimi indirimiyle geldi

2008 - 2009 Sonbahar - Kış Kadın Modası

Birinci Dünya Savaşı’nda askerlerin siperlerde giydiği su geçirmeyen giysilere trençkot dendi. Her mevsim giyilebilmesi bu giysiyi tasarımcıların ve moda markalarının da gözdesi yaptı. Modacılara göre trençkotlar, insanın üzerinde ne çok dar, ne fazla bol durmalı. Trençkot giyene modern, şık ve şehirli bir hava veriyor. Her beden için kurtarıcı bir dış giysi olan trençkotu, her yaştan kadın kullanabiliyor. Bu sezon bütün markaların koleksiyonunda trençkot var. Şimdi trençkot almanın tam sırası, çünkü yeni sezon trençkotları vitrinlerde göründükten çok kısa bir süre sonra indirime girdi.

Parlak renk sevenlere YKM

Kumaş Pamuk-polyester karışımı, ıslak görünümlü kumaşlar. Renkler Beyaz, kemik, mor, ekose deseni, kırmızı ve siyah.

Aksesuvarlar Kumaşla aynı renkte brit ve tokalar, metal ve kemik düğmeler.

En gözde model Altı geniş, erkek yaka, dizde veya hemen diz üstünde biten trençkot.

Önerileri Dar paça pantolon ve gömlek, postacı çantası ve iri çerçeveli gözlükle kullanın. Kilolu kadınlar açık renk, desenli ve ekoseli modellerden kaçınmalı. Ayrıca, bele oturan kupları tercih etmemeli.

Kim giysin istiyorlar? Julia Roberts

Fiyat Sezon fiyatı 100-400 YTL’ydi ama şimdi yüzde 40 indirimdeler.

Babet ve beyaz gömlekle giyin MUDO

Kumaş Polyester ve koton. Renkler Haki, siyah, lacivert, bej.

Aksesuvarlar Mika, kumaş kaplı veya metal tokalı kemerler ve düğmeler kullanılıyor.

En gözde model Kapaklı modeller

Önerileri Beyaz yakalı gömlek, boru paça pantolon ve babetler şık bir trençkotla tamamlanabilir. Rahat bir kalıp olması çok önemli, dar ve veya küçük aldığınız modeller kalçanızı geniş gösterebilir.

Kim giysin istiyorlar? Hande Ataizi

Fiyat Sezonda fiyatı 79,50-97,50 YTL iken, 79,50 YTL olanlar indirimle 63,50 YTL.

Asla indirime girmiyor BURBERRY

Kumaş Gabardin, su geçirmiyor. Ayrıca kumaşın nefes alma özelliği terlemeyi de engelliyor. Renkler Açık bej, bal rengi, siyah, kırmızı,lacivert. Astarlar ve yaka içi klasik Burberry ekosesiyle kaplı.

Aksesuvarlar Kumaşla aynı tonlarda düğmeler ve kemer tokası.

En gözde model İsmi Ivybridge. Vaktiyle İngiliz ordusunda giyilen klasik trençkotlara benziyor.

Önerileri Skinny jean, yüksek topuklu ayakkabı, koyu renk bir triko bluz ve atkı veya şal, kalın bileziklerle giyilmeli. Omzu geniş olanlar reglan, dar olanlar takma kolu tercih etmeli. Kilolu kadınlar A kesim kemersiz, zayıf kadınlar kemerli slim modelleri tercih etmeli.

Kim giysin istiyorlar? Kate Moss

Fiyat 1.200-12.000 YTL.

Sarısı ve yeşili çarpıcı KOTON

Kumaş Saten, gabardin ve pamuklu kumaşlar. Renkler Siyah, yeşil, krem rengi, pembe, kırmızı, lacivert, bej ve ekose.

Aksesuvarlar Metal düğme ve kemerler, kumaş kaplı kuşaklar.

En gözde model Düz ve siyah olan dört düğmeli klasik trençkot.

Önerileri Geniş paçalı pantolon, tişört ve düz renk trençkot iyi bir bileşim. Kilolu kadınlar tek düğmeli modelleri tercih etmeli. Zayıflar kruvaze, 4 düğmeli açık renkli modelleri giyebilir. Gece için parlak, gündüz için pamuklu modeller kullanılmalı.

Kim giysin istiyorlar? 60’lı yıllardaki Catherine Deneuve.

Fiyat Sezon fiyatları 79.99-199.99 YTL iken, yüzde elliye varan indirimle 79-129 YTL.

İki taraflı kumaşlar İPEKYOL

Kumaş Kaplamalı koton ve iki taraflı koton kumaşlar. Renkler Sütlü kahve, siyah, taş

Aksesuvarlar Kumaşla aynı renkte büyük ve parlak kemik kahverengi düğmeler.

En gözde model Diz altı kruvaze belden kemerli trençkot.

Önerileri Taş renkli, kruvaze, belden kemerli trençkot, Oxford yüksek yakalı ve armalı gömlek, gri ince flanel pilili bol paça pantolonla iyi gider. Kilolu kadınlar mono modelleri, zayıf kadınlar ise kruvaze ve belden kemerli modelleri tercih etmeli.

Kim giysin istiyorlar? Cate Blanchett

Fiyat Sezon fiyatı 299-399 YTL iken, indirimle 160-349 YTL.

Sudan ve rüzgárdan koruyor ROMAN

Kumaş Su ve rüzgár itici özelliğe sahip kumaşlar, deri ve eskitilmiş deri efektli kumaşlar. Renkler Siyah, kamel, gri, sarı, bej.

Aksesuvarlar Doğal ahşaptan yapılan düğmeler, kemik toka ve kaplamalı aksesuvarlar.

En gözde model Klasik İngiliz tarzı trençkotlar.

Önerileri Mini ekose elbise, kahve opak çoraplar, eskitilmiş deri veya vintage çizmeleri trençkotla tamamlayabilirsiniz. Renk katmak için turuncu veya kahve portföy çanta.

Kim giysin istiyorlar? Sienna Miller

Fiyat Sezonda fiyatı 170 YTL’den, yüzde 50’ye varan indirimle 99-150 YTL arası.

Bebe yakalı CRISPINO

Kumaş Metalize ve su geçirmeyen kumaşlar. Renkler Siyah, hardal, kırmızı, lacivert, haki, taş, bej, kamel.

Aksesuvarlar Kumaşla aynı renkte tokalar, büyük düğmeler ve kemerler, renkli ekose astar.

En gözde model Bebe yakalı truvakar kollu çan trençkot.

Önerileri Siyah dar jean üzerine siyah beyaz ekoseli gömlek, siyah platform çizme ve çanta, kırmızı trençkot ve siyah fular. Kısa boylular en uzunu basen hizasına gelecek modelleri tercih etmeli.

Kim giysin istiyorlar? Hilary Clinton.

Fiyatı 99 YTL

Kemik düğmeler, renkli astarlar BANANA REPUBLIC

Kumaş Koton

Renkler Kırmızı, mor, gri ve bej.

Aksesuvarlar Kemer tokası ve yaka kısmında kemik düğme, metal kanca ve apoletler var. İç detaylarda renkli astarlar.

En gözde model Klasik bej rengi kemik düğmeli trençkot.

Önerileri Jean pantolon, beyaz gömlek, fular ve düz renk trençkot iyi gider. Diz üstü bir elbise, uzun boncuklu bir kolye, topuklu ayakkabılar ve düz renk trençkot da iyi bir bileşim.

Kim giysin istiyorlar? Sean Connery, Daniel Craig

Fiyat Sezon fiyatı 445-725 YTL arasındaydı. Şimdi 445 YTL olanlar yüzde 55 indirimle 199 YTL.
Son düzenleyen Efulim; 25 Kasım 2011 14:25 Sebep: Sayfa düzeni.

Benzer Konular

22 Mart 2015 / Efulim Taslak Konular
10 Eylül 2012 / Efulim Taslak Konular
3 Mart 2012 / GüNeSss Taslak Konular
25 Ağustos 2010 / RivaN Taslak Konular