Arama

Su Burçları

Güncelleme: 5 Haziran 2008 Gösterim: 6.861 Cevap: 4
Miriel - avatarı
Miriel
Ziyaretçi
6 Ocak 2008       Mesaj #1
Miriel - avatarı
Ziyaretçi
YENGEÇ
20 Haziran – 22 Temmuz
Sponsorlu Bağlantılar
Gezegen: Ay
Element: Su
Kalite: Öncü

ss01 04Ay tarafından yönetilen bu burç evi, aileyi, anneliği ve çocukları temsil etmektedir. Ayrıca duygulardan da sorumludur, bundan dolayı da Yengeç burcunun gezegenleri “içlerinden gelerek” hareket ederler. Yengeç burcu iç güdülerde uzmandır. Kardinal su olmasından dolayı duygusal başlangıçlar ve sır tutma konularında oldukça iyilerdir. Ama Yengeç burcu gezegenleri için dünya ürkütücü bir yerdir – duygusal açıdan savunmasızlardır, hassastırlar ve kolayca incinebilirler. Yengeç burcu gezegenleri genelde güvenilir yuvalarında kalmak isterler. Çünkü Ay’ ın enerjisi ile severler, Yengeç burcu gezegenleri “Seni seviyorum” derken yiyecek, sıcaklık veya uyuyacak bir yer gibi ihtiyaçlarınızı karşılarmış gibi içten söyler. Zodyak içerisinde en fazla bağrına basan burçtur. Yengeç burcunun gezegenleri ile ilgili problemlerden biri bir başkasının veya bir şeyin onlara bağlı olduğunu hissetmeden ihtiyaç duymamaları ya da harekete geçmemeleridir. Kaprislidirler, ama bu onların işi – ne de olsa Ay tarafından yönetilmekteler.


s08 AKREP
22 Ekim – 21 Kasım
Gezegen: Pluto
Element: Su
Kalite: Sabit

ss01 08Su burçları hissetme yeteneği ile ödüllendirilmiştir. Yengeç burcu iç güdülerini kullanır, Balık da ön sezilerini. Ancak Akrep burcu algılama yetenekleri ile çalışmaktadır. Bu burç içerisindeki gezegenler detektif gibilerdir, strateji konusunda uzmanlardır. Akrep gezegeniniz güç fark edilen ip uçları için her durumu yeterince araştırır, gerçekte neler olup bittiğini anlamak için dikkatli şekilde analiz eder. Çünkü ip uçlarını ortaya çıkarmakta oldukça iyilerdir, ayrıca güç fark edilen sinyallerin ortama geri gönderilmesi yeteneği ile de ödüllendirilmişlerdir ve doğru hareket veya kelime ile de güç durumların düzelmesini sağlar. Akrep burcu gezegenleri sürekli dostluk ister. Herkesten aynı gerçek duyguları bekler. Hassas Terazi gibi dedikodu yapmaz, ruhlarını olduğu gibi dışa vururlar. Güçlülük ve kriz ararlar. Acımasız, saplantılı ve kıskanç olabilirler, ama unutmayın ki bu burç sabit su enerjisidir, bundan dolayı da derinlemesine, sonuna kadar hissederler. Akrep burcu gezegenlerinize istediklerini verin: ateşe yürüme ve yaşam-ölüm durumlarını deneyimleme fırsatı. Sınırsız enerjileri vardır.


s12 BALIK
18 Şubat – 20 Mart
Gezegen: Neptün
Element: Su
Kalite: Değişken

ss01 12Bir bardak suyu masaya boşaltın, suyun her köşeye ne kadar değişken bir şekilde aktığını göreceksiniz. Bu su gibi etrafını saran hiçbir duvar olmayan Balık burcu da kendini duygusal olarak sınırlamaktadır. Bu Balık burcunun kaynağıdır, şefkat için hak edilmiş bir ün. Gerçeklikten kaçmak eğiliminin de bir kaynağıdır. Bu burç içerisindeki gezegenler aşırı derecede duygusaldır, her şeyi hissederler. Yükü boşaltmak ve kendilerini yenilemek için genelde yalnız kalmaya ihtiyaç duyan ruhsal süngerlerdir. Balık burcunun gezegeni için özellikle kalabalık içinde olmak çok yorucudur. İnsanları ve hayvanları kendine çekme konusunda bir eğilim içindedir bu burç, ama aynı zamanda mağdur olma veya herhangi bir şekilde fayda sağlama olasılığı için de gözlerinizi açmalısınız. Balık burcunun gezegenleri dünya ile ilgili gerçekçi düşüncüleri ile bilinmemektedir, herkeste ve her durumda en iyiyi görürler, ama gerçekçi adımlar atılmasına sıra geldiğinde bazen hayal kırıklığına uğrarlar. Bu gezegenler Zodyak içerisinde en romantik olanlardır. Sağlıklı şekilde hayal kurmalarına izin verin.
yakmac - avatarı
yakmac
Ziyaretçi
21 Ocak 2008       Mesaj #2
yakmac - avatarı
Ziyaretçi
size lafım yok ama burçlara innmıyorum ... ayrıca pluton gezegenlikten çıkarılmıştır.... kızmayın diye gül verem bari @-----}----
Sponsorlu Bağlantılar
LaDymm - avatarı
LaDymm
Ziyaretçi
15 Şubat 2008       Mesaj #3
LaDymm - avatarı
Ziyaretçi
Su burçlular, hayal güçleri oldukça geniş, sezgileri çok güçlü ve yaratıcı kişilerdir. Su grubu burçlarda doğanların en önemli özelliği, olaylara yaklaşımlarının son derece duygusal olmasıdır. Sertlikleriyle tanınan ve çekinilen Akrepler’in hareket planlarında bile, duygu yüklerinin taşkınlığı yatar. Mekanik olmayı hiç sevmediklerinden dolayı özellikle mantıklarını geri planda tutmayı tercih ederler. Duyguların onlara hayatı dolu dolu yaşamak için verilmiş nimetler olduğunu düşünürler. Çoğu zaman üzüleceklerini bilseler bile aşk ve sevgi için, olumsuz bir ilişkiye dalmayı göze alabilen, gözü pek tiplerdir. Ama iş yaşamında bunu yapmazlar. Çok hassas ve yoğun duygular taşırlar. Çabuk kırılabilen ve yapılan hiçbir şeyi kolay unutmayan Su grubu insanı, biraz da kincidir. Bu denli duyguları yoğun insanların şüphesiz hayal güçleri de oldukça geniş, sezgileri çok güçlü olacaktır. Yaratıcılık potansiyellerinden ötürü sanat dallarında çalışmayı tercih edebilirler. Akrepler hariç, parayla araları pek iyi sayılmaz. Sanatçıların ve yaratıcılıkları kuvvetli kişilerin doğum haritaları incelendiğinde genellikle ya Su grubundan bir burçtan olduğu, değilse bile Su burçlarından güçlü etkileşim aldığını görebilirsiniz.

İLİŞKİLER
Onları en iyi anlayanlar yine bu grubun Su elemanı Yengeç, Akrep ve Balıklar’dır. Diğer burçtaki kişilerle iletişim kurması ve aynı frekansı tutturması güç olabilir. İki Su grubunun ilişkisinde duygular çok önemlidir. Birbirlerine karşı çok korumacı, rahat ve dikkatli birer partner olabilirler. Aslında, bu güçlü duygular aynı zamanda ters bir etki de yaratabilir. Küçük oyunlar ilişkiyi tamamen mahvedebilir.
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
19 Mayıs 2008       Mesaj #4
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
BALIK KADINI


Bu romantik, hassas kadını hafife alırsanız büyük bir yanılgıya düşmüş olursunuz. Çünkü; o hülyalı bakışları, yaşlı gözlerinin arkasında her tür zorluğun üstesinden gelebilecek güçlü bir kadını saklar. Onu elde etmek için en kötü gününüzde yanına gidin. Hemen kendinizi iyi hissetmeniz için elinden geleni yapmaya başlar. Balık kadını için yardım etmek, aşık olmak demektir. Yaptığınız hataları bağışlar, kaprislerinize, huysuzluklarına ses çıkartmaz ama ona kabalık ederseniz; yüzünüze gülmeye devam ederken yavaş yavaş uzaklaşır ve siz nasıl olduğunu anlamadan hayatınızdan çekilip gider. Bu ayrılık sonrası ağlayıp üzüleceğini umarsanız yanılırsınız, çünkü hafızası çok güçlü değildir.


Karşı koyamayacağı teklif: "Lütfen bana yardım et" Msn Happy

AKREP KADINI


Akrep kadını tutkuludur. Bir erkekten çok fazla şey beklemez. Hatalarıyla, kusurlarıyla sevmeyi bilir. Katlanır, görmezlikten gelir. Ama ihaneti hiçbir zaman affetmez. Akrep kadını ile beraber olan erkek şanslıdır. Çünkü başka hiçbir kadın onu bu kadar sevemez. Şanssızdır. Çünkü onu aldatırsa ömür boyu sevilmeden yaşar.


Karşı koyamayacağı teklif: "Senden başka hiçbir kadının olmadığı bir adada yaşamaya ne dersin?"

YENGEÇ KADINI


Yengeç kadını, bir erkekten; önce kendine, sonra da çocuklarına baba olmasını bekler. Ailesine ve evine düşkündür. Bu konularda saygı ve anlayış bekler. Sevdiği erkeği evinde ağırlamaktan hoşlanır. İlle de bir restauranta gitmek için onu zorlamayın. İyi bir ahçıdır. Problemlerini kendi başına çözebilecek kadar güçlü olmasına karşın ona yol göstermenizden hoşlanır. İhmal edilmeye tahammülü yoktur. Aksi halde başka limanlara sığınabilir. Ufak tefek kaprislerine göz yumarsanız sizi daha çok sever.



Karşı koyamayacağı teklif: "Bu akşam evde kalıp nefis bir yemek yapalım mı?"
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
5 Haziran 2008       Mesaj #5
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
olur olmaz şeylere ağlarlarMsn Tongue

Benzer Konular

19 Haziran 2008 / Miriel Astroloji/Fallar
19 Mayıs 2008 / Miriel Taslak Konular
30 Temmuz 2014 / Miriel Astroloji/Fallar
22 Ocak 2008 / Miriel Taslak Konular