Arama

Toplu Kısa Mesaj (SMS) Gönderme

Güncelleme: 30 Haziran 2013 Gösterim: 6.527 Cevap: 0
BADI_SABA - avatarı
BADI_SABA
Ziyaretçi
27 Nisan 2012       Mesaj #1
BADI_SABA - avatarı
Ziyaretçi
Toplu SMS gönderimleri nasıl yapılır?
Yasal mıdır?
Sponsorlu Bağlantılar
MsXLabs.org

Toplu SMS yazılımları internet kullanılarak cep telefonu numaralarına herhangi bir PC'den toplu SMS göndermek için tasarlanmıştır. Kolay kullanımlı metin mesajlaşma aracı dünyanın herhangi bir yerinde bulunan müşterilere veya çalışanların, iş istemciler, ofis çalışanları, aile üyeleri, arkadaşlar ve diğerleri ile iletişimde hız, maliyet tasarrufu ve verimlilik kazandırır.
Toplu SMS programlarıyla çok kısa sürede bir tıklama ile binlerce onbinlerce cep telefonu kullanıcısına toplu SMS gönderebilirsiniz.
Gelişmiş toplu SMS mesajlaşma hizmetleri sanayilerde, telekom sektörlerinde ve anında hedef müşterilerine iletişim kurmak istediğiniz finansal kurumlarda son derece yararlıdır. SMS mesajlaşma programı kolayca seçim izleme, acil uyarılar, mobil eğitim programları, kamu araştırmalar yapmak, ürün / hizmet reklamı ve daha birçok alam ve sektörde kullanılabilmektedir. Tüm cep telefonlarına kesin olarak ve anlık olarak ulaşmanın yolu SMS'dir. İnanılmaz ivmelerle gelişen bilişim teknolojileri ile birlikte inanılmaz hızlarla yapılan iletişim, haberleşme, duyuru ve ilanların popularitesi, kabul edilebilirliği (beğenilirliği ve tanınırlığı) yükselmektedir. Bu silahların başında bizce anlık iletişim gücü etkisinden dolayı toplu SMS ya da toplu kısa mesaj gelmektedir. 1990’lı yıllarda konuşmak duruken yazmak niye” diyenlerin kulağını çınlatırcasına toplu SMS inanılmaz boyutlara ulaşmıştır.
Toplu SMS işi yapan firma sayılarının da artışının da getirdiği yoğun rekabet; toplu sms maliyetlerinin düşmesine bu da toplu sms kullanıcılarının daha fazla toplu sms atmasına sebeb olmaktadır. Ülkemiz kanunlarının rahatsız edici mesajları engellemesine, engelleyici kanunlar getirmesine rağmen toplu SMS'deki bu ivme artmaya devam etmektedir; bir süre daha bu böyle devam edecektir. Klasik usullerle anlık haberleşmeyi değil de eski yöntemleri kullananların direnmesinin anlamsızlaşmasının ortaya çıkması gerçeği ile toplu mesaj kullanıcıları çığ gibi büyümekte. Her toplu SMS kullanıcısı, toplu SMS'in gücünün farkında olarak kullanım miktarlarını azaltma şöyle; yenilikçi fikir ve alanlara da açılarak bu gücü daha da ilerilere götürme niyetinde oldukları görülmektedir.

Her kuruluş/firma ya da bireyin; zaman zaman toplu duyurulara olan ihtiyacı bilinen bişeydir. Birey kelimesini özellikle belirtiliyorum, ki günümüzde bireyler dahi zaman kavramının yeniden şekillenmesiyle buna ihtiyaç duymaktadır. Özel günlerde, cep telefonu listesindeki yakın akraba ve eş-dost dedikleri şahıslara kutlama SMS'lerini tek tek göndermek herhalde çok zaman alan, sıkıcı ve yorucu bir durumdur.İşte yeni nesil cihaz üretenler de bu durumu göz önüne alarak toplu mesaj atmaya imkan veren işlemci ve teknik donanımları cihazlarına başarıyla entegre etmişlerdir. Rehberinizdeki 100 kişiyi tek tek seçerek toplu sms gönderebileceğiniz gibi, bunlar için bir gruplandırma yaparak; (örneğin Dostlarım, Personel, Akrabalarım, İş Arkadaşlarım gibi) yalnızca grubu seçerek toplu SMS gönderimi yapılabiliyor. Artık bir tıklama ile binlerce toplu sms göndermek mümkündür.


Toplu SMS
satışı yapan operatörler
Daha çok bireysel kullanıcılar ve kullanımlar için verdikleri SMS kredilerinin bu şekilde ucuzca kullanılarak kazançlarını düşürmekten rahatsız olmuşlar ki, günlük kota koymaya başladılar. Daha önce her bir sim kartından sınırsızca atılan toplu SMS'ler, artık günlük kotaya takılarak günlük 100 adet ile sınırlandırılıyor.TopluSMS satan firmalar ise bu durumdan memnun.


Son düzenleyen _EKSELANS_; 30 Haziran 2013 01:48 Sebep: düzenleme

Benzer Konular

25 Ekim 2012 / _MMia_ Soru-Cevap
29 Haziran 2012 / Misafir Soru-Cevap
26 Ocak 2012 / ThinkerBeLL Taslak Konular
19 Aralık 2008 / Ziyaretçi Soru-Cevap