Arama

Rail Rush Android Oyunu

Güncelleme: 12 Temmuz 2013 Gösterim: 1.336 Cevap: 0
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
12 Temmuz 2013       Mesaj #1
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Rail Rush Android Oyunu Nedir?
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Açıklama; Rail Rush'da harika maceraya hazırmısınız? Vagonunuza atlayın ve bu tehlikeli madeni keşfetmeye hazır olun!


Tehlikeli raylarda delicesine hızlanın ve engellerden kaçmak için dokunmatik ekranı ve android telefonunuzun sensörlerini kullanın. Rail Rushtaki amaç senin için değerli olan taşları toplamak. Böylece bu altın külçeler ve değerli taşlar senin olabilir. Maceraya atıldığınızda karşınıza bir çok sürpriz çıkacak ve eğer şanslıysanız bir çok özel hediye kazanabileceksiniz. Oyundaki kaya yumurtlarının içlerinde ne olduğunu öğrenmek için kırmanız gerekiyor ve kendi kişisel koleksiyonunuz için bütün değerli taşları toplamanız lazım.

Oyunda madeni keşfetmek için yeni ve tehlikeli yollar bulmalısınız ve daha ileri gidebilmek, daha fazla değerli taş kazanabilmek için özel seviyeleri aşmalısınız. Oyunda Şelaleler, mağarala , örümcek yuvaları , ölü şehirler ve dev mantarların olduğu alanların yanı sıra renkli senaryolarıyla sizi şaşkına çevirecek yeni seviyeler ve ortamlar yer alıyor.

rail rush 3

Oyun içerisinde görevleri yaparak 4 farklı karakter seçeneğine ulaşabiliyorsunuz. Aksiyon ve Arcade oyunların lider listelerinde bulunan Rail Rush’ta; her oyunda olduğu gibi buradaki engelleri aşmakta bir hayli zor. Oyunda ilerledikçe vagon hızı artıyor ve engelleri geçmek kolay olmuyor. Engelleri aşmak için üzerinden atlamak yada altından geçmek gerekiyor. Fakat bazı yerler geliyorki bu 2 seçenekte işe yaramıyor. Bu tür durumlarda yan raylara atlamanız gerekiyor.

ÖZELLİKLER
♦ Oyun içerisinde alabileceğiniz 4 farklı karakter.
♦ Özel seviyeleri dahil olmak üzere keşfedebileceğiniz 6 farklı çevre.
♦ Güçlendirmeler.
♦ Görsel anlamda etkileyici grafikler
♦ Çevrimiçi seçeneğinde lider panosu.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.

Benzer Konular

19 Temmuz 2013 / Intersect Telefon