Arama

Ayşegül Akdemir

Güncelleme: 27 Aralık 2014 Gösterim: 2.630 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
27 Aralık 2014       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ayşegül Akdemir
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ay eg l Akdemir biyografisi1 jpg w 150 h 200

Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi Show programıyla daha yakından tanıdığımız Ayşegül Akdemir, 1979 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncunun göz rengi kahve, boyu 1,65 ve kilosu 46kg’dır. Üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü üzerine tamamladıktan sonra, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatroya başlamıştır. Bununla birlikte İstanbul Akademi Sanat Merkezi’nde Dekor ve Sanat eğitimi de almıştır. Tiyatroya olan merakı ve iyi bir oyunculuk kariyeri planlayan Ayşegül akdemir, her anlamda kendini yetiştirmiş ve Ayla Algan’dan tiyatro beden dili, plastik makyaj eğitimi de almıştır.

Ay eg l Akdemir kimdir

Uzun bir süre başarılı performansı ile yapımcısı Yılmaz Erdoğan olan Çok Güzel Hareketler Bunlar Show programında yer alan Akdemir, Bebeğim, Bir Demet Tiyatro, Çok Film Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Zamanda Dans gibi sizi ve sinema filmlerinde de kendini göstermiştir. Şimdilerde yine aynı başarıyı Güldür Güldür aldı komedi programında yer alarak gösteren Ayşegül Akdemir, uzun bir süredir birlikte olduğu Gökhan Şahin ile evlendi. Çiftin düğününe birçok ünlü isim akın ederken, nikah şahitliği görevini Demet Akalın ile Büşra Pekin üstlendi.

Ay eg l Akdemir foto raflar

kimdirbu.com

guldur guldur dilek jpg w 392 h 250

Ayşegül Akdemir 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ayşegül Akdemir boyu 1.65 m. kilosu 46 kg. Göz rengi kahvedir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü mezunudur. İstanbul Akademi Sanat Merkezi’nde Dekor-Sanat eğitimi almıştır.
Tiyatroya başlaması Müjdat Gezen Sanat Merkezi Aktör Stüdyo’da olmuştur. Daha sonra Ayla Algan’dan tiyatro beden dili ve plastik makyaj eğitimi almıştır. BKM’nın sınavını kazanıp atolyede yer almıştır. 2014 yılında Güldür Güldür’de Dilek karakterini canlandırmaktadır.

Oynadığı Diziler
Bebeğim
Bir Demet Tiyatro
Sinema


Oynadığı Filmler
Zamanda dans
Neşeli Hayat
Çok Filim Hareketler Bunlar
Bkm Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar


sanalpedia.com


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Ayşegül Akdemir nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

9 Eylül 2014 / BARIŞ Müzik tr
21 Ekim 2012 / Jumong Basın/Magazin tr
6 Mayıs 2010 / LaSalle Edebiyat tr
7 Mayıs 2010 / LaSalle Edebiyat ww
2 Ekim 2015 / escobar1970 Müzik tr