Arama

Yöneticilerimiz Hakkında - Sayfa 4

Güncelleme: 1 Şubat 2009 Gösterim: 7.910 Cevap: 38
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
31 Mart 2008       Mesaj #31
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Yetkilerlerde çok mennumun hepside görevini yapıyor Tender

Sponsorlu Bağlantılar
ahseydi abim Hi-LaL aplam ve NoRanynn aplam ve ayrıca kompetankedi abi ciddiyetini çok iyi koruyor. ya açık sözlü olayım ayrımcılık yapmak istemiyorum Hepside dürüst canyakın görevini yapan yöneticiler.Allah(c.c.) razı olsun hepsinden Rose

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
2 Mayıs 2008       Mesaj #32
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Hıc bırının bırbırınden farkı yok hepsıı ayrı ozellıkte ayrı guzellıkte ınsanlar.
Her bırınden farklı pay kapıyorum farklı seyler ogrenıyorum farklı lımanlarda yol alıyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Burdan emegı gecen herkezı tebrık edıyorum
ve sonsuz tesekkurlerımı sunuyorum

Dear
cehennem melegi
imza: (altta olması gerek yoksa benmı mıyopum)
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
28 Haziran 2008       Mesaj #33
odrii - avatarı
Ziyaretçi
Siteye üyeliğim bazı arkadaşlara göre çok eski değil ama üye olduğum günden buyana kopamadığım kesin bu siteden. Siteden büyük bir emek sarfedilmiş eğlence olsun. bilgi edinme olsun vs. istediğim herşeye ulaşabildiğimi söyleyebilirim.
Yöneticilerimize gelince hepsi birbirinden değerli bir çok konuda yardımcı oldular, arada tartıştıklarımızda oldu ama olsun hepimiz insanız, zaten her yolunda gidiyor gibi görünüyorsa vardır bir sorun.
Yetkilileri tanımak gerçekten güzel. Bu sitede gerçekten güzel bir bağ emeklerinizden dolayı sizleri tebrik ederim. kolay gelsin Msn Happy
taz_maniac - avatarı
taz_maniac
Ziyaretçi
28 Haziran 2008       Mesaj #34
taz_maniac - avatarı
Ziyaretçi
Brooklyn, Buzkalpli ve Crashofcinneti de yeniden ekipte görmek beni çok memnun etti.

bazıları anılarda yaşar bazıları anılarla yaşar.
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
28 Eylül 2008       Mesaj #35
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Msxlabs ile yeni yeni buluştuğumdan gerek yöneticilere gerek üyelere yabancıyım ama iyi ki de buradayım seviyorum mavi karanlığı..
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
10 Ekim 2008       Mesaj #36
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Msxlabs ' ta olduğum kadar hayatımdan memnum değilim.. Herkes işini çok iyi yapıyor.Her üyenin ve modearatörün adminin vs.. farklı yönleri var..

Örneğin ;
NeutralizeR : Sessiz , sakin ve disiplinli bir kişi..
Kompetankedi : Neşeli matrak ciddi paylaşımcı
ThinkerBeLL : her soruya yanıt vermeye çalışan adminemiz..
RuffRyders : oyun ve araba meraklısı..

Liste uzayıp gider..Fakat MsxLabs ' ın farkı büyük bir aile olmamızdandır..Kendimi anlatmak gerekirse ;

Siteye ilk üye olduğumda sadece ek dosyalarını indirirdim ,
Görünümü haasta etti..
İlk okuduğum forum kuralları bu sitededir , hatta yaptığım en büyük paylaşımlar da buradadır..
Aldığım cezalar , silinen mesajlarım hakkında yorum yapmama gerek yok..Her koşulda onlar Haklı..

Sözü fazla uzatmayalım ; 2 kelime içerik için üye çekmeye çalışmıyoruz..Görünümümüz ve içeriğimiz muhteşemm..

Herkese Allah ' tan sabır , Hayatlarında başarılar dilerim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
B.L.A.C.K - avatarı
B.L.A.C.K
Ziyaretçi
10 Ekim 2008       Mesaj #37
B.L.A.C.K - avatarı
Ziyaretçi
Bravo...
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
1 Şubat 2009       Mesaj #38
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
HayaLım Burda Yonetıcı Olmak Cok cıddıyım.(İşallah)
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
1 Şubat 2009       Mesaj #39
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
Bence çok iyi ler ama keşke Thinkerbell de olsaydı ama bu haliyle adminlerimiz ve diğerleri süper bu arada kompetankediyi kutlarım.