Arama

rap_attack

Güncelleme: 17 Ekim 2008 Gösterim: 1.116 Cevap: 5
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
rap_attack : Herşeyden Önce Profilinizdeki Açıklamayı Okuduktan Sonra Açık Sözlü Olduğunuz Doğrutusunda Kesin Kararlıyım Ve İyi Niyetli Olduğunuzdan Şüphem Yok Hayatta Hep Yüzünüz Güler İNŞALLAH...Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar
rap_attack - avatarı
rap_attack
Ziyaretçi
16 Ekim 2008       Mesaj #2
rap_attack - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim gerçekten beni mutlu ettin...o senin kalbinin temizliği....benim hakkımdaki düşüncelerin gerçektende seninde çok iyi kalpli oldugunu gösterir...umarı allahtan her şey gönlünce olur arkadaşım...tanrım sana dert keder vermesin....ömür boyu gül sende....bir ğün aglarsanda mutluluktan olsun....Cici
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2008       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
rap_attack adlı kullanıcıdan alıntı

teşekkür ederim gerçekten beni mutlu ettin...o senin kalbinin temizliği....benim hakkımdaki düşüncelerin gerçektende seninde çok iyi kalpli oldugunu gösterir...umarı allahtan her şey gönlünce olur arkadaşım...tanrım sana dert keder vermesin....ömür boyu gül sende....bir ğün aglarsanda mutluluktan olsun....Cici

Yüzünün GüzeLLiği Kalbine Yüreğine Yansımış..Tender
B.L.A.C.K - avatarı
B.L.A.C.K
Ziyaretçi
16 Ekim 2008       Mesaj #4
B.L.A.C.K - avatarı
Ziyaretçi
BeNCe De...
rap_attack - avatarı
rap_attack
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #5
rap_attack - avatarı
Ziyaretçi
sizler gerçektan harika kişiliklere sahip insanlarsınız....ve buda sizleri diger insanlardan ayrıcalıklı kılıyo....kişilik falan şahane yani....sizi dogurup yetiştiren annenin babanın elleri öpülmeli....gerçek dost gerçek arkadaş olacak kişilik sahibi insanlarsınız....teşşekkürler arkadaşlar,herşey için.....Rose
Son düzenleyen rap_attack; 17 Ekim 2008 01:01 Sebep: yalnışlık
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
rap_attack adlı kullanıcıdan alıntı

sizler gerçektan harika kişiliklere sahip insanlarsınız....ve buda sizleri diger insanlardan ayrıcalıklı kılıyo....kişilik falan şahane yani....sizi dogurup yetiştiren annenin babanın elleri öpülmeli....gerçek dost gerçek arkadaş olacak kişilik sahibi insanlarsınız....teşşekkürler arkadaşlar,herşey için.....Rose

Davranılması gerektiği gibi davranıyoruz...