Arama

SiyahLALE - Sayfa 3

Güncelleme: 6 Aralık 2008 Gösterim: 6.414 Cevap: 51
kelrapunzell - avatarı
kelrapunzell
Ziyaretçi
7 Kasım 2008       Mesaj #21
kelrapunzell - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Kelrapunzel olgun teyzeler grubuna girmiyorsun tatlım. Ayak uydurabilecek misin? Zira yaşamadığın bir yaşın tecrübesine sahip olman mümkün değil.Hıh 2Msn Tongue

yaaa
ama ben yaşımı yazabiliyorum naberrrMsn Tongue hodri meydan Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008       Mesaj #22
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
Yaşı başı boşverin....
Kadın her yaşta Msx üyesidir ve güzeldir.....

Sponsorlu Bağlantılar
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
7 Kasım 2008       Mesaj #23
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kelrapunzell adlı kullanıcıdan alıntı

yaaa
ama ben yaşımı yazabiliyorum naberrrMsn Tongue hodri meydan Msn Wink

O gençliğinin belirtisi... umarım ben genç değilim demezsin Msn Happy

senden büyüğüm ama yaşlılığı kabul etmiyorum.Msn Tongue tecrübe diyorum ben Msn Wink
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008       Mesaj #24
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
ahaaa forumu orta yaş hatunlar istila etmişMsn Grin ''anne kazağı ''diye bişi gördüm bugün size alimmiMsn TongueBebe
Quo vadis?
kelrapunzell - avatarı
kelrapunzell
Ziyaretçi
7 Kasım 2008       Mesaj #25
kelrapunzell - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Yaşı başı boşverin....
Kadın her yaşta Msx üyesidir ve güzeldir.....

Alıntı

ahaaa forumu orta yaş hatunlar istila etmişMsn Grin ''anne kazağı ''diye bişi gördüm bugün size alimmiMsn TongueBebe

tehlikeli sulardayım galiba ..valla onu bunu anlamam ...yazdım ahanda 1970 ..en büyük kelrapunzell başka cesur yook ..artıran var mııı?

eveet bana baston al ketencim ...
kelrapunzell - avatarı
kelrapunzell
Ziyaretçi
7 Kasım 2008       Mesaj #26
kelrapunzell - avatarı
Ziyaretçi
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008       Mesaj #27
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
Kendisiyle önceden pek tanışmıyorduk diyebilirim
ama bizi asıl tanıştıran Bayan MK formunu bize açan Admine baştan teşekkür etmem gerekir.

Çünkü ben bu formda ilk dostumu, arkadaşımı kazandım.
Kendisi benim için çok önemli......
Tender

rjh1zdhz0
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
8 Kasım 2008       Mesaj #28
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kelrapunzell adlı kullanıcıdan alıntı

tehlikeli sulardayım galiba ..valla onu bunu anlamam ...yazdım ahanda 1970 ..en büyük kelrapunzell başka cesur yook ..artıran var mııı?

eveet bana baston al ketencim ...

Msn Sarcastic Hayırdır, Nedir bu denli uzatılmaya gerek görülen yersiz bir yaş muhabbeti, yok, arttıran varmı,,, Msn Happy

Burası, açık arttırma salonumuMsn Happy, SiyahLale'ye özel bir sayfa, bu denli uzatıp, konu amacı dışına çıkılırsa saygısızlık olacak, bence yeter artık ki zaten aramızda yaş önemli değil, herkes bir birine uyum sağlıyabiliyor!

Rosebu gül hepinize,,Sevgiler..Msn Wink
kelrapunzell - avatarı
kelrapunzell
Ziyaretçi
8 Kasım 2008       Mesaj #29
kelrapunzell - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Nisyan-ı Batın adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Sarcastic Hayırdır, Nedir bu denli uzatılmaya gerek görülen yersiz bir yaş muhabbeti, yok, arttıran varmı,,, Msn Happy

Burası, açık arttırma salonumuMsn Happy, SiyahLale'ye özel bir sayfa, bu denli uzatıp, konu amacı dışına çıkılırsa saygısızlık olacak, bence yeter artık ki zaten aramızda yaş önemli değil, herkes bir birine uyum sağlıyabiliyor!

Rosebu gül hepinize,,Sevgiler..Msn Wink

Peki Niysanı Batın..Gerçi bu konudan Sevgili Siyah Gül ün değil de sizin şikayetçi olmanız ilginç Msn Sarcastic ..Ayrıca saygısızlık ve yaş bağlantısını ben çözemedim Msn Confused..Anlaşılan sizin hassas Msn Brokenheart olduğunuz bir konu Msn Happy o yüzden bu konuda şaka yapmaktan vaz geçiyorumBilmem ve gülünüzü teşekkür ederek alıyorum .

.... acıkmıştımNaughty ..mmm nefisssTender
images3135194ne8
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
8 Kasım 2008       Mesaj #30
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle, Saygısızlık ve yaş bağlatısı konusunda yardımcı olayım idrak etmenize, şöyleki, herşeyin bir haddi vardır ve herşeyin fazlası zarardır, bu konuda yapılan şakalarda fazla uzadı ve konu amacı dışına çıktı bu noktada saygısızlık başlamıyormu sizce,, ben yalnızca düşüncemi ifade etmişken, Siyah laleninde sessiz kalması konunn uzatılmasından rahatsz olmadıı anlamında değil, buna emin olabilirsinz bu 1

Ve 2 Hassas olduğum bir konu değil,henüz 24 yaşımdayım ayrıca 94 de olsam hassam olmam....

3 ve son, Şakayı uzatmaktan vazgeçtiğiniz tşk ettim.. Msn Wink