Arama

SiyahLALE

Güncelleme: 6 Aralık 2008 Gösterim: 6.393 Cevap: 51
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #1
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
KissHugcanım aramıza yeni katıldın iyi ki de katıldın
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #2
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
şiir sever biri Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #3
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Geç kalmışlığın hüznü ile aranızda olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Tüm arkadaşların....

En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum.

Sevgiler....
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
28 Ekim 2008       Mesaj #4
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
SiyahLale,
Msx sayesinde tanıdığım bir arkadaşım.Gerçekten iyi bir insan.İlk sohbetimiz günlüğe yazdığım Bıdık'ımın sayesinde oldu.Moralim bozuktu ve yanımda oldu, kafamı dağıtmaya çalıştı işte böyle ilgili bir kişilik.Bıdık'ı kaybettim ancak Seni kazandımTender

Yakınkılığın,ilgin ve arkadaşlığın için teşekkür ederim.Kiss
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
29 Ekim 2008       Mesaj #5
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
En Mavi adlı kullanıcıdan alıntı

SiyahLale,
Msx sayesinde tanıdığım bir arkadaşım.Gerçekten iyi bir insan.İlk sohbetimiz günlüğe yazdığım Bıdık'ımın sayesinde oldu.Moralim bozuktu ve yanımda oldu, kafamı dağıtmaya çalıştı işte böyle ilgili bir kişilik.Bıdık'ı kaybettim ancak Seni kazandımTender

Yakınkılığın,ilgin ve arkadaşlığın için teşekkür ederim.Kiss

Msn Embarrassed
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008       Mesaj #6
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
SiyahLale,

O bir
Şiir tutkunu - Romantik - Duygusal
Tender

Arkadaşlık
Arkadaşlık ne güzel
Acaba sevgi olmasaydı ne olurdu?
Hiç düşündünüz mü?
Bence arkadaşlık en güzel şeydir.
Arkadaşlık sevgi ise yaşamak için bir sebeptir
Ya mutluluk? ..
Mutluluk olmasaydı ne olurdu?
Bu yüzden sevip sevilelim
Hayata sevgiyle bakalım
Mutluluğumuzu birbirimizle paylaşalım
Sevelim...
Çünkü; sevmek en güzel şeydir! ! !

Nevin Koçak
kelrapunzell - avatarı
kelrapunzell
Ziyaretçi
31 Ekim 2008       Mesaj #7
kelrapunzell - avatarı
Ziyaretçi
Geçen hafta bir mesajlaşma sırasında tanıştık..Kendisi en ciddi ve anlamlı mesajlarına esprili yorumlar yazmama gülümseyen Msn Happy olgun bir tavırla karşılık verdiği için ilgimi çekti .Özel mesajlaşmalarımızda da yaşlarımız birbirine yakın olmasına karşın olgunluğuyla ve zarif sözcük seçimiyle benim kendimi yaramaz çocuk gibi hissetmeme yol açtı ...Ama bu olgunluk ve ciddiyet kesinlikle karşısındaki insana verdiği değer ve önem ile kendi içindeki sıcaklığı hissettiren çok hoş bir olgunluk ve ciddiyet.

Genelde ben olgun ,ciddi ,saygılı gibi tanımlarla anılan kişilerden çekinirim çünkü onlarla zor iletişim kuracağımı düşünürüm(neden Msn Tongue acaba )ama siyah lale de buna ek olarak hoşgörü ve mizahi bir zarafet de olduğu için onunla mesajlaşırken biraz daha ölçülü davranmaya çalışmak dışında hiç bu tür bir çekincem olmadı.Bu müthiş kimyayı nasıl yaratabildiğini insan merak ediyorMsn Sarcastic .Kendisi tüm kişiliği ile yumuşak güzel içimi ve kendine özgü tadı aroması vs olan daha sofistike gold kahveleri Msn Coffee andırıyor ,Ben kendimi ekspresso olarak tanımlarsam durum anlaşılır

..aslında benim ekspressoluğum ile ayaküstü kafein almak için içilen ama çikolata vs ile tatlandırılan zıpır instant kahveliğim bazen karışıyor ..Muz
.....Msn Thinking ...giderek kahve reklamına benzeyen bu metaforları taşmadan kapatıyor ...Msn Coffee ve...

aslında siyah lalenin içinden haykıran "hayır, ben bakır cezvede ağır közde pişmiş türk kahvesiyim" isyanlarını duymazdan geliyor Msn Coffee ...(napiim ağzımdan gold çıktı bi kere-hem bu benim metaforum ,sonra o kendi metaforunda kendini isterse kakuleli kahve bilem yapabilir Hıh!)

...neskafe ya da bir başka firma sponsor olmaya kalkmadan önceMsn Coffee -hayırlısıyla -kaçıyorum ...bi konu bu kadar dağıtılır işte .. neyse Msn Grin kahveye benzetilmekten rahatsız olmamanı umar ...yine de en sevdiğimTender şeye Msn Coffee benzettiğim için beni affedeceğini Smiley9 düşünerek hoşgörüne sığınırımMsn Angel

..çağrışımlar :siyah ve lale sözcüklerinin her nedense kafamda- uzamış kafein yokluğu ileMsn Party -birleşerek yarattığı kombinasyon ..
serbest çağrışımın azizlikleri Bilmem
olgun ,sıcak ,siyah ,keyifli ,aromatik (mizah) bileşimi bir araya gelince sanırım böyle oldu Tender

not :daha sırada heidi Cici var ..ama senin iznine bağlı anlatıp anlatmamam..

thpixBu mesaja 58854856jf4th sponsor olmuştur
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008       Mesaj #8
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
Her geçen gün seni kendime daha yakın hissediyorum.
Sen gerçekten bir dost, bir arkadaşsın, ayrıca annelerin en tatlısı.....
Seni tanıdığım için mutluyum...

Tender

tulipanimkicsilh1
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
2 Kasım 2008       Mesaj #9
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
kelrapunzell

Cevap haklım saklı kalmak üzere...Msn Tongue

Heidi yi bekliyorumMsn Happy

sanar teşekkür ederim. Bu arada bütün sırlarımı dökmüşsün ortayaMsn Tongue
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008       Mesaj #10
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
Benimle paylaştığın sırlar asla dışarı yansımaz....
Tender

Biri dışında.....
Msn Embarrassed