Ziyaretçi
En az üç avatarını ve iki arka fon resmini "kenderlediğim"paylaşımcı arkadaşım . resim ve avatar zevkimiz uyuyor sanırım ...böyle ilginç avatarları nasıl ve nerden bulduğunu bilmiyorum ama o bu forumda oldukça ben de avatarlarını resimlerini filan "ödünç almaya" devam edeceğim"
Yorumlarıyla insanı şaşırtan, esprileriyle parmak ısırtan ,sohbetiyle insanın içini ısıtan sevimli insan
e mail adresi bile "düşündürücü" insan "eklemesem mi acep "dio
hele o kişisel iletileri yok mu "gel de tırsma "yani
chaotic good karakterin tipik örneği
ben ne kadar "kender"sem ,o da o kadar gnome!
ama henüz bunun farkında değil
O hazır ortalıkta yokken arkasından işler çevirme arzusu uyandı içimde ...böylece bu sayfayı açtım ..şimdi ben dahil tüm üyeler arkasından konuşabileceğiz
üstelik bir kova burcu insanı ....yani hemen her konuda ilginç bir yorum yapabilen yaratıcı ve sıradışı insanlar familyasından ..gerçi onun astroloji ile ilgisi lepistesin bisiklet sporuna duyduğu ilgi ile eşdeğerde ancak benim yorumlarım sayesinde ne yazık ki astroloji de öğrenmek zorunda kaldı .
unread kullanıcısının yazdığı tüm mesajlar diye aratarak beni ekspres bir hızda can sıkıntısından koparabilen neşe ve canlılık kaynağı organizma ..
çok yaşa e mi sen
Sponsorlu Bağlantılar
e mail adresi bile "düşündürücü" insan "eklemesem mi acep "dio
hele o kişisel iletileri yok mu "gel de tırsma "yani
chaotic good karakterin tipik örneği
ben ne kadar "kender"sem ,o da o kadar gnome!
ama henüz bunun farkında değil
üstelik bir kova burcu insanı ....yani hemen her konuda ilginç bir yorum yapabilen yaratıcı ve sıradışı insanlar familyasından ..gerçi onun astroloji ile ilgisi lepistesin bisiklet sporuna duyduğu ilgi ile eşdeğerde ancak benim yorumlarım sayesinde ne yazık ki astroloji de öğrenmek zorunda kaldı .
unread kullanıcısının yazdığı tüm mesajlar diye aratarak beni ekspres bir hızda can sıkıntısından koparabilen neşe ve canlılık kaynağı organizma ..
çok yaşa e mi sen