Arama

ZamPireLLa

Güncelleme: 16 Ocak 2009 Gösterim: 2.755 Cevap: 3
Yavru_Aslan - avatarı
Yavru_Aslan
VIP VIP Üye
15 Ocak 2009       Mesaj #1
Yavru_Aslan - avatarı
VIP VIP Üye
oooo bir melek Msn Angelo benim hocam yardımsever iyi kalpli ablam benimTender o benim bidenem

Sponsorlu Bağlantılar
çiçoşum Msn Embarrassed

ikimiz bir araya geldinmi kopuyoruzRofl o benim кαяℓαя кяαℓiçєѕi:em Cici onu anlatmakta

zorluk geçiyorum birazda siz anlatın ablamı bu arada o flash yapmayı öğrencem sendenNaughty

yorumlar gelsin Shy 2
ZamPireLLa - avatarı
ZamPireLLa
Ziyaretçi
15 Ocak 2009       Mesaj #2
ZamPireLLa - avatarı
Ziyaretçi
461219 zampirella albumler 965 resim11698

Sonunda ölüm bile varsa içine düştüğüm kozanın artık parçalanmasını istiyorum,bir günlük yaşam için,görmek,bilmek,duymak,anlamak için…

Sponsorlu Bağlantılar
Bir günlüğüne konayım çiçeklere…Bir günlüğüne düşecekse yolum pis çöplere bile yaşamak,hiç yaşamamış olmaktan, hiç görmemekten,hiç bilmemekten yeğ.
Değil mi ki o bir gün benim bütün bir ömrüm.Ömrümün yollarını kanatlarımı çırpa çırpa ,yorula yorula görmek istiyorum. O yollara düşen gölgeleri,karanlıkları görmeden bilemem ki. Belki has bahçe içinde bir gülün ortasına düşecek yolum vardır. Belki o gülden bir diken batacak en hassas tenime ama varsın olsun diken de gülden değil mi? Yaşamı bilmeden ölümü bilebilir miyim ki?

Bir kelebeğin kalbi nasıl sükuna varacak küçücük kozanın içinde,tekmeleyip kurtulmak istiyorum işte!

Heyecanlarımla pır pır, mezar başlarında biten çiçeklere konmak bile olsa nasibim ,konağım mezarlık olsun; yeter ki gidilecek yolum olsun.
Bir günlük ömrümde aşkı tanıyacaksam ,karanlık içinde,bir nar çiçeğinin ateşine düşeyim. Yanacaksa, yangınım yansın. Öyle bir yanık kozayım ki zaten aşk yakmasa kozam yakacak beni işte bu yüzden ,sırf bu yüzden parçalayıp kurtulmalıyım.
Bir günlük ömrümde aşkın gamını tanıyacaksam , o gam gölünün içine düşeyim.

Yiyeceksem gam yeyim, boğulacaksam o gam boğsun beni. Zaten öyle bir derde düştüm ki tutulduğum aşkın gamı çeke çeke götürüp boğmasa beni ,gam kozası boğacak. Yine de gamlara batmayayım, kapılıp gideyim rüzgarlara o sevgilinin bulunduğu yere, o cennete ,o gül bahçesine gideyim kanatlarım olsun pır pır.

Nasıl bir çırpınış bu? Karalara bulanmış sevda ile ölümüne? Bir günlük ömrümün sonunda aşkı kuşatmış ihaneti tanıyacaksam zaten “ ölmeyi bekler tüm kelebekler ,aşka ihanet ateşten hançer .” Kendiliğimden ölmesem bile hançeri kendime saplar yüreğim.
Yenilmiş ,kırılmış,ihanet kılıcı ile yaralı ,aşktan ayrı düşmüş bir kelebeksem artık, üşürüm, şimşekler çakar üstüme ,ölürüm. Yanar durur koru gibi beklerim. Kokup duran kalbimim yanık kokuları…

Nasibimde ihanet ateşi içinde yanıp kavrulmak bile varsa, yanmak cennetimdir. Kızmasın annem. Kozamı parçalayıp uçup gideceğim ben

461219 zampirella albumler 1216 resim9993

ürkek DudakLarimda KeLebek gürültüsü var ,
ve ben bir kelebegim
yeni yarinlarda yeni hayatlar arayan ...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2009       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
O birrr poke poke ustasıMsn Grin

Sanırım pokemonlarla ilgili birşeyMsn Tongue
NightDeatH - avatarı
NightDeatH
Ziyaretçi
16 Ocak 2009       Mesaj #4
NightDeatH - avatarı
Ziyaretçi
Allam kendi üyeler hakkında konusuna bile yazı yazmış Akıl hastası ne olcak Msn TongueMsn Tongue

Delinin teki ne yapcağı belli olmaz. Msn Grin

Çok sinirlidir bi anda domatese dönebilir dikkat ! Naughty

İyi kalplidir yalan söylemeyiz sevmez ama insanları küstürmeyi küsmeyi çok sever. Sopa

Seni tanıdığıma memnunum iyiki Varsın Uzaylı. (Jeplüx) Msn Wink