Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
15:06, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 14 Aralık 2025 - 15:06
Arama
MaviKaranlık Forum
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi
-
Tek Mesaj #2
nünü
Ziyaretçi
18 Ekim 2008
Mesaj
#2
Ziyaretçi
Zeytinyağlı Barbunya
Malzemeler
1/2 kg. taze barbunya
1 adet sogan
1 adet havuç
1 adet patates
1 adet domates
1 dis sarimsak
1 tatli kasigi seker
1 çay bardagi zeytinyagi
Maydanoz
Tuz
Hazırlanışı:
Ayiklanmis barbunyalari tencerede 20 dakika kaynatip, suyunu süzün. Baska bir tencereye zeytinyagini koyun, küçük küçük dogranmis sogan ve sarimsaklari yagda kavurun. Küp küp dogranmis havuç, patates ve dogranmis domatesleri ilave edin. Barbunyalari da ekleyin. Bir buçuk su bardagi suyu, tuzu ve sekeri koyup sebzeler yumusayincaya kadar pisirin. Soguduktan sonra servis tabagina alip, üzerine dogranmis maydanoz serpin.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 15:06
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...