Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
19:32, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 21 Aralık 2025 - 19:32
Arama
MaviKaranlık Forum
Zeytinyağlı Karnabahar Tarifi
-
Tek Mesaj #1
nünü
Ziyaretçi
18 Ekim 2008
Mesaj
#1
Ziyaretçi
Zeytinyağlı Karnabahar
Malzemeler
1 adet orta boy karnabahar
2 adet havuç
2 adet sogan
6 dis sarimsak
1/2 limon suyu
2 yemek kasigi pirinç
1/2 demet dereotu
1 yemek kasigi tuzot
1 çay bardagi zeytinyag
Hazırlanışı:
Havuçlari kaziyip yuvarlak dilimler kesin. Sogani piyazlik dograyin. Zeytinyaginin yarisini tencereye alip kizdirin. Havuç, sogan ve sarimsaklari kavurun. Karnabaharlari çiçek çiçek ayirip tencereye yerlestirin. Üzerine pirinç ve tuzotu serpin. 1 çay bardagi kaynar su ilave edip yumusayincaya kadar pisirin. Kalan zeytinyagini çig olarak üzerine gezdirin. Limon suyunu ekleyin. Üzerine kiyilmis dereotu serpin. Soguyunca servis yapin.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 19:32
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...