Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
08:28, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Menü
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Çarşamba, 26 Mart 2025 - 08:28
Arama
MaviKaranlık Forum
Nokia N73 hatasını nasıl çözebilirim?
-
Tek Mesaj #9
Rower
VIP
MazessezaM
13 Temmuz 2011
VIP
MazessezaM
Madem ki konu hortlamış hata hakkında bilgi verelim
N73 bir ara bende kullanmıstım telefon hafızası bos olsa bile hafıza dolu uyarısı vermesi oldukça gıcık bir sey
Simdi gelelim olaya
1. si Telefonunuzda CorePlayer uygulaması kurulu ise büyük ihtimal beta sürümünü kullanıyorsunuzdur sorunun kaynağı budur.
Ne gibi hatalar verir bunlarıda öğrenelim Bluetooh ile aldığınız video,müzik,dosya gibi vs verilerinizi hafıza kartına veya telefon hafızasına kayıt edemezsiniz.
2.si Belli bir süre sonra hafıza dolu uyarısı verir artık bırakın kayıt etmeyi dosya alımı da gerçeklestiremezsiniz.
Çözüm: Uygulamayı tamamen kaldırın sorun çözülecektir.
Benim telefonumda Croplayer yüklü değil ama yinede hafıza dolu uyarısı veriyor napıcam?
Simdi gelelim bunun çözümüne telefonun fiziksel hafızası bos olsa bile açılan uygulamaları açma kapama tusu ile kapatmanız durumunda bu uygulamalar arkplanda hala çalısırlar ne kadar çok uygulama o kadar çok RAM hazısı yemek demektir yani hafıza dolu uyarısı vermesi gayet doğal bir durumdur...
Ayrıca telefon ile net bağlantısı yapılıyorsa telefonun C sürücüsüne çerezler vs falan depolanır.
Çözüm: 1 soft format telefon bekleme modunda *#7370# yazıp yes tusuna basın
Çözüm: 2 hard format telefon kapalı iken *(yıldız) 3 arama tusu (yes) acma kapma tuslarına basılı tutarak ekrana dil seçimi gelmesini bekleyiniz... Dikkat! Tüm veriler silinir!
Format sonrası hafıza kartı simgesine gelip seçeneklerden Tel Hafızasını Yedekle diyoruz. Telefon belli bir zaman sonra hafıza dolu uyarısı verince tekrar hafıza kartı simgesine gelip Geri Yükle yaptığınızda sorun çözülmüs olacaktır...
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Gölgen misali yanındayım!
Kapat
Saat: 08:28
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız