Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
02:49, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Menü
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Perşembe, 03 Nisan 2025 - 02:49
Arama
MaviKaranlık Forum
United Football (Online Futbol Oyunu)
-
Tek Mesaj #5
eku123
Ziyaretçi
2 Eylül 2012
Ziyaretçi
Arkadaşlarınızla birlikte oynarken çok eğlenebileceğiniz , standart kurallardan çok farklı ücretsiz bir online futbol oyunudur. Karakterinizi ve kendinizi geliştirerek arkadaşlarınızla bir takım kurabilir, turnuvalara katılabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz… Sizleri de bu eğlenceli futbol dünyasına davet ediyoruz !
Ben futbol için doğmuşum ama ailem benim top oynamamı istemedi, seçmelere gittim ama hoca bana taktı diye düşünüyorsanız işte kendinizi ispat etmeniz için size fırsat ! Kendinizi gösterin ve sanal alemin Alexi , Hagisi, Quaresması hatta Messisi olmak için gameTURK'un sunduğu bu fırsatı kaçırmayın !
United Football Nasıl Oynanır?
United Football oynamak son derece zevkli olmasıyla birlikte oldukça kolay ve anlaşılır bir yapıdadır. Daha önce antreanmanları tamamlamış olduğunuz kabul edildiğinde (Oyuna ilk girişte antrenmanları tamamlamış olmanız ve sertifika almış olmanız gerekmektedir. Aksi halde aktif maçlara katılamaz veya bir maç açamazsınız!) aşağıdaki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi oldukça anlaşılır ve basit bir sistemle maç açabilir, mevcut karşılaşmalara katılabilir veya kendi takımınızı oluşturabilirsiniz.
Öncelikle açık olan ve oyuncu bekleyen maçları görmek veya listeyi yenilemek için "Yenile" butonunu kullanabilirsiniz. Bu butona tıkladığınızda maç listesi yenilenmiş olacaktır.
Arkadaşlarınız tarafından daha önce açılmış olan maçları "maç ara" butonunu kullanarak arayıp bu maçlara kolayca katılabilirsiniz.
"Yeni Maç" butonunu kullanarak kendiniz bir maç açabilir ve diğer oyuncuların size katılmasını bekleyebilirsiniz. Listeden seçtiğiniz uygun olan herhangi bir maça "Maça Katıl" butonunu tıklayarak kolayca katılabilirsiniz. Menülerimizi tanıdıktan sonra geriye kalan tek şey gönlümüzce eğlenmek kural tanımaksızın diğer oyuncularla kıyasıya mücadele etmektir.
Uyarı !
Windows 7 kullanıcılarının kurulum yaptıktan sonra oyunu masaüstünde oluşan United Football kısayoluna sağ tıklayarak "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğiyle başlatmaları gerekmektedir. Her seferinde bu işlemi yapmak istemeyen oyuncularımızın uyumluluk ayarları sekmesinden "Bu Programı Yönetici Olarak Çalıştır" kutucuğunu işaretlemeleri yeterlidir. Bu sekmeye United Football kısayoluna sağ tıkladıktan sonra "Özellikler" seçeneğini açarak ulaşabilirsiniz. Bu işlemi yapmadan kısayolu çalıştırdığınız takdirde bekleme süresi biraz uzun olabilir.
United Football Kayıt Ol
United Football İndir
Ekran Görüntüleri:
Kaynak İçin Tıklayınız
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 02:49
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve