Malzemeler: 2 paket yulaflı bisküvi + 50 gr bitter çikolata Kreması İçin: 1,5 su bardağı süt 1,5 yemek kaşığı un 1 yumurtanın sarısı 1/2 su bardağı toz şeker Yapılışı: -Krema için tüm malzemeleri sos tenceresine alıp kaynayana dek karıştırarak pişirin. Ocağın altını kısıp birkaç dakika daha karıştırın. Pişen kremayı ocaktan alıp ara ara karıştırarak soğutun. -Yulaflı bisküvileri ön yüzleri alta gelecek şekilde düz bir servis tabağına dizin. -Kremayı, sıkma torbasına alıp her bir bisküvinin üzerine yeterli miktarda sıkın. Çok sıkarsan ikinci bisküviyi kapattığınızda krema yanlardan taşar. O sebeple kremayı bisküvinin yanlarına çok yaklaştırmadan sıkın. -İkinci bisküviyi kremanın üzerine kapatın, bastırmayın. -Bitter çikolatayı benmari usulü eritip mermer tezgah üzerinde 5 dk soğutun. Çay kaşığı yardımıyla bisküvilerin üzerine çikolatayı yayın. Servise dek buzdolabında bekletin. Not: Uzun süre saklamayın, krema zamanla bisküvileri yumuşatıp yenilemez hale getiriyor. O yüzden yaptıktan en geç 1-2 saat içerisinde tüketin.