cep telefonu alırken dikkat
bu iletiyi az önce anet haber sunucusu tüketici bölümünde okudum ve şok oldum. iletiyi yorumsuz bir şekilde gonderiyorum. Merhaba, 1,5 ay öncesinde Tunalı Hilmi'deki Bıdık LTD.ŞTİ isimli Turkcell bayiinden Ericsson T65 cep telefonu aldım.Peşin 320 milyon olan telefonu taksit kartla 390 milyona aldım. Alırken kutusu açıktı. Bunu telefonu göstermek için açtık dediler. Yani sıfır telefon dediler.Ben de herhangi bir yerden almadığımı (maltepe pazarı gibi) düşünerek inandım. 1 hafta sonra ekranında kıl farkettim ve telefon da kendi kendine kapanmıştı. Bayiye gittiğimde yazılımsal bir sorun kapanması dedi ve Garantisi ile bunu KVK da yaptırabileceğimi söylediler.Ben de inandım. Fakat çok rahatsız etmediği için garantiye gitmedim.. Ne zaman kapanmaların sayısı arttı ve durup dururken mesaj gönderemem sorunu başgösterdi en iyisi gideyim dedim. KVK'ya gittiimde bu telefon tamir edilmiş dendi. Şarj bölümüne kağıt sıkıştırılmış.Ben de yaptırtmadım ve bayiye gittim. Çok merkezi bir yerde olan bu firmaya girdiğimde sorumu anlattım. Bana yeni diye tamir ediliş telefon vermişsiniz dedim. Sahibi bana bi birşey yapamayız, 1,5 aydır nerdeydin dedi. Ben de bunu ancak sizin çözebileceğiniz , çünkü sizden aldığımı söyledim. Büyük bir tepkiyle karşılaştım. Çık şirketimden dedi. Ben de TUKDER'e bildireceğimi söyledim, ve çıkarken teknik servis elemanı kapının orda beni arkamda itti. Sonra yere düştüm, napıyorsunuz demeye kalmadan sahibi de dahil tam 6 kişi yerde beni tekmelemeye başladı . Yaklaşık 5 dakika ayağa kalktıkça hepsi saldırdı. Herkes şok bir şekilde olayı izliyordu. Yerden kalktığımda bir daha buraya gelme dediler. Emniyete gidip , Adli tıptan 2 gün işgörmez raporu aldım ve davacı oldum. Sizin anlıyacağınız Satış yapana kadar iyisiniz. Kazıklandığınız anlayınca saldırarak susturmaya çalışacaklarını sandılar. Bu olayın peşini bırakmayacağım.. Hepimiz susarsak bunların eşkiyalıkları daha da artacak. Orda olayı izleyenlerdeki korkuyu gözlerinden gördüm. Bu eşkiyalar başka türlü arınmaz